Tuesday, August 9, 2011

Fridge Magnet Percuma!!

Sebenarnya ni entry yang dah tertunggak dekat 2 minggu lebih.. maklumlah, balik dari cuti di Cameron Highlands tu, aku memang betul2 sibuk.. lepas tu masuk bulan Ramadhan, mood nak blogging agak jatuh.. bila nak update entry baru mata pulak ngantuk, maka terus tidurrrrrr... kat office pulak keje bertambah banyak.. banyak yang aku keluarkan, bayak pulak yang masuk.. makanya baru hari ni berkesempatan untuk buat entry ni.. (panjang betul mukadimah entry ni.. huhuhuhu)

Ceritanya macam ni, aku hari tu join GA dari PnStoberi ni.. sajer2 join sebab GA dia senang sangat.. pemenang untuk GA PnStoberi ni ada 2 kategori.. 1 kategori untuk cabutan bertuah, 1 lagi kategori untuk yang selalu komen blog dia.. aku menang yang ketegori pengomen tegar tu.. 

Aku memang selalu tinggalkan komen kat blog PnStoberi tu sebab blog tu best!! lagipun ada "persamaan" antara kitaorang.. tu yang buat aku rajin komen mengomen tu.. baru2 ni kitaorang baru dapat tau yang kitaorang pernah belajar kat tempat yang sama.. cuma tahun yg berlainan jer.. PnStoberi senior, aku lak junior.. kecik betul dunia kan.. pusing2 situ gak.. hihihi..

28 Julai hari tu, balik dari kursus nampak ada sampul surat atas meja.. sampai rumah terus bukak sampul tu.. suka sangat bila nampak Fridge Magnet tu!!! 

 
Suka sangta bila nampak FM Strawberry ni!! PnStoberi siap tulis nota lagi.. makin sayang PnStoberi ketat2 la.. dah la aku ni memang suka kumpul FM, so bila dapat hadiah FM ni memang suka sangat la kan..


Thanks Kekda sebab sudi pilih zana sebagai pengomen tegar.. zana komen blog akk sebab blog akk memang best! akk lak rajin update blog.. x macam zana ni, kejap update kejap x.. hihihi.. hope perkenalan kita akan berkekalan hendaknya.. thanks untuk FM yang cantik tu yer kak.. zana suka!!!!!

18 comments:

  1. Tahniah kak,dapat FM stoberi drp Pn Stoberi hihi

    ReplyDelete
  2. :)

    Alhamdulillah, syukur sgt sbb diterima dlm keadaan baik. Akak punya risau takut dia berkecai.

    Akak pun ucapkan tima kaceh gak pada Zana, sbb ada gak org sudi baca dan komen dlm kebuh stoberi akak tu. Hihi.

    Apa2 pun, moga ukhwah yg terjalin dari alam maya ini akan berkekalan :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Zana..cantik!lam tambah koleksi kat esbok..K.atie pon minat kumpul FM nih!

    ReplyDelete
  4. waaaaa akak..tahniahhh..
    bila nk bagi reward tu
    kat adik pulakkk..
    hahahahahaha =p

    ReplyDelete
  5. wah, bestnyer dapat stoberi dari pn.stoberi.....

    ReplyDelete
  6. kalau puanstoberi tu seniora and kak adiezya junior, kiranya zwan ni super junior la kannn.. HEHE

    btw, cantek fridge magnet tuu..
    tahniah.. ;)

    ReplyDelete
  7. wah tahniah kak! cantik la FM tu...

    ReplyDelete
  8. tahniah! zana pulak bila nak buat GA bagi FM stoberi?

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak...

    yg best comel kan FM tu..tetiba laporr stwbery la..heheh

    ReplyDelete
  10. ahaa pn stoberi tu seopis ngn suami akak walaupon akak tak pernah bertentang mata ngn dia tp still komen mengomen di belog masing2 hehe

    ReplyDelete
  11. best!!!

    Kak Reen ni dia memang sangat best~

    :D

    ReplyDelete
  12. bestnya..nnt klu yan p mana2, yan bli FM utk zana, zana sudi terima x?hehe

    ReplyDelete
  13. salam sis . wah.. cantik hadiah tu . Pink gitu ~ hehe ;D


    *CONGRATZ SIS :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...