Monday, August 22, 2011

Kad Raya Special Dari Blogger

Tengahari tadi staff aku bagi surat dekat aku.. aku pun ambik jer la.. x banyak cakap sebab suara rock, maklumlah tengah selsema pakej batuk sekali..

Sekali bukak surat tu, ada kad raya lah.. 

 
seronokkkkkkkkk!! maklumlah ni merupakan kad raya pertama yang aku dapat untuk tahun ni.. macam sedih jer bunyinya kan.. zaman makin maju, semua dah macam melupakan tradisi hantar kad raya ni.. sekarang ni semua nak wish dekat fb, e-mail or sms jer.. tapi aura happy bila dapat kad raya tu memang terbaik la.. feel tu lain cikit, rasa lebih dihargai dan diingati..


Bila nampak nama pengirim, lagilah happy!!! akak blogger kesayangan aku hantar kad raya ok.. jangan jeles ok.. kalau nak jeles jugak , sila ke tepi cikit untuk memberi laluan pada saya yang tengah mood gembira dapat kad raya ni.. huhuhu.. 

Kekda, thanks sangat2 untuk kad raya ni!!! zana suka ok!! suka sangat2!! kalau Kekda depan mata, zana dah hug Kekda ketat2.. terharu sebab Kekda sudi hantar kad raya untuk zana.. terharu dengan silaturrahim antara kita ni.. walaupun x pernah jumpa, tapi Kekda sudi hantar kad raya untuk zana.. hope sangat kita dapat jumpa 1 hari nanti..

Dalam sebulan, terima 2 hadiah dari Kekda.. siapalah yang x suka bila ada yang sudi hadiahkan kita sesuatu kan.. memang aku hargai sangat perkenalan aku dengan Kekda ni.. semoga perkenalan kitaorang terus diberkati Allah hendaknya.. 

Kekda aka Puan Stoberi




Kekda, terima kasih sebab buat zana gembira.. terima kasih sebab selalu komen kat blog zana.. zana doakan agar Kekda dilindungi Allah selalu.. sayang Kekda ketat2!!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. Kekda pun sayang Zana ketat2 jugak. Hihi.
    Pas raya kalo ada rezeki, nati kita jumpa ye :)

    by d way, efficient tul Pos Mesia skang. Akak antar Jumaat t/hari - Senin da smpai. Baru je up citer pasal antar kad raya tu kat blog pagi td. hihi. Gud..gud..

    ReplyDelete
  2. ramai dh lupa cara2 nk antar kad raya...hihihi

    dh kurang keje posmen

    ReplyDelete
  3. at least dapat gak kan kad raya..wuwuwu jeles la ika xdapat

    ReplyDelete
  4. ila pun dapat kad raya dari blogger...tak balas lagi pun kak...hehe..

    tapi nak syg akak ketat2 jugak leh?hehehhe

    ReplyDelete
  5. wah best2 tak ingat bila last dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  6. lia dah lama tak dpt kad raya.. klu dpt pun cuma hubby aja kirim dr perantauan.. heehee

    ReplyDelete
  7. wah..untung sis nie..tahniah..=)

    ReplyDelete
  8. wahhh bestnyeeee hehehe..nak jugakkkk

    ReplyDelete
  9. haaa akak..nak kad jugaaa,,
    c(:
    haaahaah..

    SELAMAT HARI RAYA akak =)

    ReplyDelete
  10. fuyooo dapat kad raya tu!
    tahun nie langsung tak dapat kad raya tau..huhu sedey

    ReplyDelete
  11. best kan dpt kad raya? bkn sng skang ni nk dpt hehe

    ReplyDelete
  12. wahh..bestnyer..jeles..nak.nak.haaa

    ReplyDelete
  13. Ye ye .. Sama la kita .. Best kaann .. ^__^

    P/S : Salam ziarah perkenalan jugak . Blog awak pun cute ... Selamat Hari Raya !!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ