Thursday, August 18, 2011

PiZZa HuT RM10



Sebenarnya, tau tentang promosi ni dari Azie.. dia ada cerita dalam blog dia yang dia dapat kupon ni dekat kereta dia.. orang PHD letak dekat semua kereta kat kawasan rumah dia.. yang aku peliknya, nape kat area rumah aku xde pulak orang PHD letak kupon ni.. padahal jarak rumah aku dengan PHD tu cumalah sekangkang kera.. majuk kejap dengan PHD hari tu..

Tapi mana boleh majuk lama2 kan.. sebab promosi macam ni bukan selalu dapat.. so aku pun tejah website PHD.. terus print kupon ni.. semalam petang dah redeem kupon tu kat PHD Putrajaya.. so buka semalam meriah dengan kehadiran Waikiki Chicken Pizza!! yummy2!!!

15 comments:

  1. nasib kurang baik sikitl ah cik zana.. pe kata awak g mintak jek kat PH tu ..selamba badak...dia kasik punya

    ReplyDelete
  2. nampak mcm sedap heheheh..nk try ler

    ReplyDelete
  3. bestnya zana. tetiba anum teringin nak makan

    ReplyDelete
  4. kupon ni valid utk semua tempat tak...huhuhu

    ReplyDelete
  5. tq zana for the kupon...bley mkn pizza... :)

    ReplyDelete
  6. sedappnye makan pizaa tapi my hubby jenis buka carik nasi jugak

    ReplyDelete
  7. sedap ke waikiki ni? nxt week akak maleh da nak masak, so 5 ari tu mau riki2 tpt makan je.

    ReplyDelete
  8. lama dah tak makan pizza!

    kalau datang pizza menu wajib is lasagna~ hurm sedapnyeeee

    ReplyDelete
  9. adoi.. terasa nak mkn pizza lak kejap lg nak berbuka.. hehhee

    ReplyDelete
  10. waaaahhh..beshnyer..baru rase nak makan pizza arini... tapi tak dapat kupon pon...

    ReplyDelete
  11. wahhah..akak..

    nk jugak pizza free...lama dah xmkn pizza...nyummy...

    ReplyDelete
  12. nak juga... saya ada kupon rasa mas jer... tapi kena makan kat siti tak leh take away... huhuhuhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...