Sunday, August 14, 2011

Food Promotion

Bulan puasa ni aku makin rajin jenguk website Malasia Food Promotion ni.. seronok tengok pakej2 makanan sempena bulan puasa ni.. 

credit to MFP

Ada yang kata buffet Ramadhan ni mahal & membazir, ada yang kata sesekali makan luar apa salahnya.. bagi aku, semuanya bergantung pada individu tu sendiri.. 

Tepuk dada tanya selera..

8 comments:

  1. betul tu zana, tepuk dada tanya poket..hihii

    ReplyDelete
  2. kak zana slalu bukak posa kat luar ek? best2.. zwan pown suka bukak posa kat luar.. sambil makan sambil cuci mata.. HAHA


    MySuaraBlog: Cahaya Matahari Rangsang Hormon

    ReplyDelete
  3. betul betul betul....tepuk dada tanya selera

    ReplyDelete
  4. setakat ni akak belum berkesempatan lagi nak terai makan buffet tu semua, almaklumlah irfan kan 'baek' hihihi

    ReplyDelete
  5. jom Zana. kita deting deting smbil buka puasa sama sama. hihi :D

    ReplyDelete
  6. kalau bulan puasa mesti ada entri makan2 kan?
    tak boleh miss punya la...

    hahaha...

    ReplyDelete
  7. kan kan..asal boleh makan..makan!!
    hahahaha =)

    ReplyDelete
  8. tanya poket kak haha..tp sekali sekala x pe kot kan?

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...