Thursday, June 28, 2012

5 BE Menari di Bulan Jun 2012

Syukur Alhamdulillah.. pagi tadi check akaun Nuffnang.. bahagianya bila melihat ada BE baru yang sedang rancak menari2 kat blog ni.. 


BE dari Drypers Relaunch!! Walaupun belum ada anak sendiri, tapi dapat jugak BE berkaitan baby ni.. seronok!!! 

Bertambah seronok sebab ini adalah BE ke 5 yang aku terima pada bulan Jun 2012.. first time dapat 5 BE baru dalam tempoh sebulan.. haruslah teruja lebih kan?? sebab blog ni blog biasa2 jer, tapi masih ada yang sudi baca blog ni.. really appreciate it!

BE ke 8 di tahun 2012.. terima kasih Nuffnang, terima kasih readers, terima kasih bloggers.. luv u guys!

Sekejap lagi ada entry tentang pendapat dan tips dari aku untuk dapatkan BE.. tunggu yer!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ