Monday, June 11, 2012

Botak is Sexy!


Isnin yang indah.. bangun pagi dengan rasa yang sangat tenang.. terlalu banyak peristiwa indah yang berlaku waktu hujung minggu lepas.. seronok bila dapat luangkan masa dengan suami, keluarga & sempat jugak tengok seorang lagi hamba Allah yang baru lahir ke dunia.. so sweet!! insyaAllah akan ada entry yang menyusul.. 

Dah 2 minggu tido sorang, sekali bila ada ada teman kat sebelah dan berkepala botak, agak terkejut2 gak la.. hihihi.. tajam2 rambut kat kepala encik adiey tu sekarang ni.. masuk hari kedua dah biasa dengan kehadiran abang botak di sebelah.. hihihi.. 

Aku dari kecik agak takut dengan orang yang botak.. tapi bila encik suami botak, hilang terus rasa takut tu.. lagipun berani ke nak rasa takut?? nanti kena tido sorang lak.. x mo!!! hihihi..

Tu yang aku update status kat FB tentang hal ni.. sekali ada member blogger, Ain yang bagitau "Botak is Sexy!".. hihihi.. gelak2 aku baca komen dia.. entah, aku rasa macam betul pulak apa yang dia cakap.. rasa cool bila encik adiey botak.. hahahhahha..

Untuk pagi ni, x sempat nak taip entry panjang2.. banyak kerja yang menanti.. semuanya perlu disiapkan segera.. entry lepas ni semua dah auto publish.. dah siapkan hujung minggu lepas since takut x sempat nak update masa rehat di pejabat.. 

Nota Cinta: bila kita menghargai kehadiran seseorang dalam hidup kita, kebahagiaan itu akan sentiasa mengiringi kehidupan kita.. hargailah setiap saat yang ada bersama insan tersayang, insyaAllah kehidupan kita akan terasa lebih bermakna..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. husband saya nk try botak tp x kasi lahhh haha. Cm x sesuai jeee

    ReplyDelete
  2. Hubby kakak masa tahlul Haji terus botakkan. Sunat buat org lelaki...
    Botak kepala nie tak sampai seminggu dah tumbuh Zana

    ReplyDelete
  3. botak ker apa ker janji somi terchenta khen
    terima seadanyer gituew
    bukan slelau blh tgk somi berbotak ngeeee

    ReplyDelete
  4. Botak bru balik haji atau umrah oklah ros boleh trima ..tp klu sesaja...xsggup lak..hahhaha

    ReplyDelete
  5. BE takut tgk hubby botak sbb BE geli dr dulu lg.. Xtau lah one day hubby BE kata dia nak botakkan kepala gak..huhu

    ReplyDelete
  6. sya suka hubby sya botak.. betul la tu botak is sexy! hahahaha

    ReplyDelete
  7. dari zaman skolah dulu sy suka org botak...hihi..xtau np...nmpak macho gila...:)

    ReplyDelete
  8. Haha.
    Betul lah Zana. I memang suka tengok orang botak.
    Nampak bersih dan kemas + seksi.

    ReplyDelete
  9. Saya suka suami botak. dulu2 dia rajin jer botak. Tapi skrg dh gunting rambut style2.

    ReplyDelete
  10. hehehe hubby jijah botak masa masuk rekrut dulu.. suka sgt dia botak! mmg botak is sexy ok..hahaha :p

    InsyaAllah kebahagiaan akan mengiringi kehidupan kita :)

    ReplyDelete
  11. botak ke tak tetap comei di mata js..boleh?^^

    ReplyDelete
  12. husband saya pernah botak time kita orang dapat cahaya mata....dapat x handsome langsung...hik....hik...

    ReplyDelete
  13. kalo kena dgn bentuk kepala kan...mmg Botak is sexy! heheeee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ