Thursday, June 21, 2012

Jururawat Mak Buyung




Siapakah yang dicari sebenarnya??

Kalau diingatkan balik, rakan blogger yang aku kenal bekerja sebagai jururawat hanyalah Cik Azizih @ Cik Jijah.. setau aku, Cik Jijah belum pregnant lagi (mak buyung)..  hihihi.. maybe petanda baik untuk adik manis kita tu untuk ada rezeki pregnant x lama lagi.. insyaAllah..





Adakah sebab kebelakangan ni aku asyik cerita pasal kakak2 aku yang pregnant.. maklumlah, ada 3 orang mak buyung punya cerita dalam blog ni kan.. hihihi.. 

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. byk juga yg mencari jururawat mak buyung tu ye.. he..he.. macam2 yg org cari.. bila baca check stats mmg selalu rasa nak tergelak..

    ReplyDelete
  2. hahaha... Zana, kalo kite lupe password Nuffnang camner ek
    adeh! dah try , tapi tak berjaya..huhuhu...malas dah nak pikir, bio je le...
    gune pasword sementara, nak tuko tak reti...n tak jadi pun..huhuuh..give up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. emme, zana pun x tau mcmne.. hahaha.. sebab zana x pernah pulak jadi mcm tu.. dah try hntr emel kat nuffnang? call ke..

      Delete
  3. Zana,
    Cemane zana letak polls tu kat blog ye?

    ReplyDelete
  4. hehehe kalau kat search engine ni memang karut2 bagai yg keluar, kadang tak ada kena mengena pun still boleh sangkut kat belog kita..tp xpe, automatik boleh gelamorkan belog kita..hee

    ReplyDelete
  5. mmg mcm2 kalau tgk kat keywords tu..

    ReplyDelete
  6. hehe...jururawat mak buyong??? pelik kjap..hehe

    ReplyDelete
  7. Heheh..lawak tul... Kak zana salu wat ntry mak buyung sjak akhir2 ni :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ