Thursday, June 7, 2012

Hariku.. Fikiranku.. *Senyum Tanpa Henti*


Pagi Khamis yang betul2 indah.. hati ni melonjak keriangan kerana hari yang ditunggu telah tiba.. gembiranya hati ini sehinggakan senyuman tidak mampu diberhentikan.. gembiranya perasaan sehinggakan aku hampir gila bayang! *habislah budak jiwang karat dah mula nak berfeeling2 ngada2..ampun yer!

Pagi ni aku nak korang hayati lirik lagu dari Bedroom Sanctuary - LAGU.. lagu ni memang aku akan ulang2 jer la hari ni.. sebabnya macam kena dengan mood aku hari ni.. walaupun lagu ni nyanyian penyanyi lelaki untuk seorang wanita, tapi aku nak gak tujukan lagu ni untuk suami tersayang.. huhuhu.. 


Sorry x dapat nak bagi video lagu ni.. sebab youtube kat office kena block.. hihihi.. siapa2 yang terlebih rajin tu boleh la cari kat youtube video lagu ni.. mana tau lepas dengar lagu ni pun hari korang akan lebih ceria & bahagia macam aku.. hihihi..

Teruja untuk berjumpa kekasih hati malam nanti! doakan agar semuanya selamat & berjalan lancar.. 

Ya Allah, terima kasih untuk rasa rindu itu.. terima kasih untuk rasa gembira itu.. terima kasih kerana rasa cinta itu.. syukur Alhamdulillah..




Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. wohhooo..baru tau tajuk lagu dan penyanyi lagu ni. haha. kut tak salu dgr je.
    Dah balik dah..? kejap je masa berlalu

    ReplyDelete
  2. Waaaaa cek abg sudah mau pulang ye... seronok seronok seronok.. semoga setiap langkahnya diberkati...

    ReplyDelete
  3. Selamat Pengantin Baru Zana... hu3... Happy Honeymoon... (wah rasa cam baru kawen kan..kan.. )

    ReplyDelete
  4. semoga kekal hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  5. yna pun suka lagu ni :)

    bestnyer ada suami, hihihi

    ReplyDelete
  6. lalallalalala..bestnya.....uit2..nape chinta lak yg terlebih excited ni??

    ReplyDelete
  7. Ehem.. ehme.. gedik ler tu.. hihihihi

    ReplyDelete
  8. hihihi....semoga bahagia tu sentiasa selamanya

    ReplyDelete
  9. hati berbunga cinta lah zana..harap semua berjalan lancar dan hubby sampai seperti yg dirancang..amin...

    ReplyDelete
  10. gembira sungguhkan nak jumpa kekasih hati a.k.a suami.. semoga semuanya selamat yer...

    ReplyDelete
  11. berjauhan cmni bagus jgk kadang2 kan. buat makin rinduuu kt suami sendiri :)

    ReplyDelete
  12. senyum..senyum...mlm ni nak jumpa en. abg.. :))

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ