Thursday, June 14, 2012

Spontaneous Thursday - Happy



Percayalah! dengan membuatkan orang lain tersenyum bahagia, pastinya kebahagiaan itu akan sentiasa tersemat di dalam diri kita.. apabila kita menghulurkan senyuman kepada orang lain & orang tersebut membalas senyuman kita bermakna kita telah membahagiakan orang tersebut.. 





Kita yang menentukan sama ada kehidupan kita dipenuhi dengan kegembiraan atau kesedihan.. jika beribu dugaan mendatang sekali pun, kita sebenarnya masih boleh tersenyum.. semuanya terletak di dalam diri kita.. jika kita memilih untuk menghadapi dugaan dengan kesedihan, itu adalah pilihan kita.. jika kita memilih untuk menghadapi dugaan dengan kegembiran, itu juga adalah pilihan kita.. 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. agreed 150% with this n3
    kiter bahagia if org bahagia gituew @.@

    ReplyDelete
  2. Insyallah moga kbahagin kita tidak dicemburui kan? :)

    ReplyDelete
  3. anum setuju dgn kata2 yang pertama

    ReplyDelete
  4. hamboi semangatnya pepagi khamis ni..

    ReplyDelete
  5. mmg segalanya bermula dari diri kita.. tak perlu mengharapkan org lain.. kita sebenarnya yg memilih arah mana yg ingin kita lalui dlm kehidupan kita ni..

    ReplyDelete
  6. saya bahagia bila dia bahagia..hehe

    ReplyDelete
  7. hye Zana,

    mesti la suka kalo de kawan yg leh wat kite hepi n tersenyum...

    dugaan demi dugaan pasti kite mendatangi kite... sama ada satu suratan atau kebetulan
    (penah tak dgr lagu tu...)
    cam kene je dgn jiwa kita, heee~

    ape pun Zana, hope kehidupan yg kite lalu tak kira la sedih atau gembira, kite berhak membuat pilihan same ada baik utk diri sendiri atau pun utk org lain, tu semua di tangan kita... selebihnya kite serah kepada Allah swt...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ