Tuesday, June 26, 2012

Teaser Lost World Petting Zoo - Kami Pecinta Haiwan!



Aci x kalau buat teaser lagi? sebabnya balik dari cuti, ada banyak kerja yang menanti.. huhuhu.. waktu rehat dapat tido 15minit rasa macam 5jam uolssss... penat sungguh!!

Ada pulak yang kata, "cuti kat Perak pun nak kecoh macam cuti kat Paris.. x kan honeymoon kat Perak jer?".. tak apalah.. biarlah orang nak kata apa.. saya x kisah.. 

Bagi saya, setiap hari adalah honeymoon buat kami berdua.. setiap hari adalah hari beromantik bagi kami berdua.. setiap percutian berdua adalah percutian cinta kami berdua.. setiap masa berdua adalah masa yang terlalu berharga buat kami berdua..

Nota cinta: semakin hari semakin mesra.. semakin hari semakin bahagia.. itulah impian dalam setiap perkahwinan!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Betul-betul, pedulikan kata orang, janji kita bahagia sudah.

    ReplyDelete
  2. Eh. tak ramai tau gi bercuti kat Perak.. igt takde apa kat Perak ni.. amboi..amboi..amboiii.... :P

    ReplyDelete
  3. nak buat teaser sampai part 10 ke uolls...hmmm

    ReplyDelete
  4. xpe2..kite suke sbb at least dpt gak gie bercuti..hehe..

    ReplyDelete
  5. amboiii siapa si mulut lazer tu.. sabar je la...dia jeles tu zana...tak kisah la kat mana kita bercuti, asalkan kita dpt spend quality time semaksimum mungkin

    ReplyDelete
  6. hurm... bahagia lah kamu wahai sahabat ku Zana...
    jeles okey, rase nak gi LWoT jugak!!! grrrr~

    ReplyDelete
  7. hepi holiday tu..mmg terbaek...
    suka tengok moga zana berbahagia selalu...^^

    ReplyDelete
  8. Hye dan As-salam,

    cantik blog awak...

    meh laaa jenguk saya blog saya.. suka gi holiday eh? Kalu gi holiday all expenses paid for to London & Paris nak tak? 8 hari di sana... jom, jenguk dan hubungi saya...

    ziadorawantan@blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ