Wednesday, June 13, 2012

Tips - Mencium Dahi Isteri


Semakin hari semakin suka dengan rutin mencium dahi.. kalau dulu hanya dibuat lingkungan 7 kali sehari.. sekarang ni dah cuba diamalkan lebih daripada 10 kali sehari.. berkesan!! 

Berkesan dari segi meningkatkan sikap menghormati pasangan.. sambil suami mencium dahi isteri, berdoalah sesuatu yang baik untuk isteri.. kesan dekat aku, "kurang dah perangai mengada2 & cepat membebel" bak kata encik adiey.. hihihi.. 

Cubalah! galakkan suami untuk melakukannya lebih kerap setiap hari.. pasti suami korang pun akan lebih teruja.. korang pun akan rasa satu perasan yang sangat indah bila suami menitipkan doa buat korang sambil mencium dahi korang.. kaedah ni jugak dapat mengurangkan sedikit sikap ego dan cepat marah kita..

Selamat mencuba!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. hehe..wah besh..leh bg kat hubby suh wat ni

    ReplyDelete
  2. tips yang paling disukai chinta...dan2 teringat en suami

    ReplyDelete
  3. kene bgtau suami la ni..hehehehe...

    ReplyDelete
  4. mmg berkesan utk eratkan kasih syg..lakukan tiap kali lps solat jemaah, bangun tido dan sebelum pegi kerja.

    ReplyDelete
  5. haih, dlu kerap jgak cium dahi..makin lama berkurangan plak rase.. hurrmm.. maybe kita kena start balik cam dlu kot...

    ReplyDelete
  6. dulu mmg sehari sekali.. skrg ni mmg selalu dpt ciuman di dahi diluar jangkaan.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenalan.. i loikee:) , nice blog! i follw u, nanti follow saya jugak ye! tq

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ