Tuesday, June 19, 2012

Semua Nak Tiru Perangai Acu


2 orang anak buah yang lahir tahun ni semakin membesar dengan jayanya..


Yang sorang ni x sudah2 nak menyusu jer.. orang panggil suka "mengempeng".. ada yang x tau ke mengempeng tu apa? mengempeng tu maksudnya asyik nak menyusu badan mama dia jer.. kalau tengah menyusu x nak lepas walaupun dah kenyang.. kalau cabut jer nipple dari mulut, melalak2.. perangai sungguh kan kamu!
 

Mak aku kata, perangai Alya ni tiru perangai aku masa kecik2.. hihihihihi.. malu acu tau bila nenek Alya cakap depan pak cu macam tu! hihihi.. Alya, walaupun kamu asyik menyusu tapi badan kamu belum debab lagi, tapi makin memanjang lak acu tengok.. sajer nak lawan "ketinggian" acu eh?? hihihi..

Yang sorang ni suka betul tengok tv.. kalau kita letakkan dia depan tv, memang senyap jer.. ralit sungguh dia tengok tv..  kalau tengok cerita kartun, dia senyum2.. macamlah faham kan?? hihihi.. 


Mak aku kata, perangai budak ni tiru perangai aku.. kalau tengok tv, orang cakap apa pun x dengar.. leka sangat tengok tv!


motif semua nak samakan dengan perangai acu??? huhuhuhu


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. hahaha... okey la tu Acu.. ade mentee dah tu, heee~ comel nye ur nephew... geram..!!!

    ReplyDelete
  2. Wah bulat... Motip die sbb acu die comel kot :)

    ReplyDelete
  3. hehehe..comellll..okayh pe..at least ade la jugak bende yg wat dieorg ingat kat awak time kecik2..hehehe..

    ReplyDelete
  4. baru dengar perkataan mengempeng tu...hehhe...comel amat...

    ReplyDelete
  5. comel lah tu...tu fokus namanya zana..mcm donat pipinya..

    ReplyDelete
  6. suka ada gak pelapis zana...hehe

    ReplyDelete
  7. N dua2 pon muka sebijik acu dia org comel....

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ