Thursday, June 21, 2012

Blogger, Kamera Dan Kereta


Aktiviti biasa apabila bosan di dalam kereta.. bergambar lebih baik daripada memikirkan kesesakan lalu lintas.. hihihi.. 


Encik suami letih memandu, isteri di sebelah sibuk bergambar.. encik suami membebel kereta lain potong2 line, isteri di sebelah relaks jer berposing2 sendiri.. hihihi..

Aktiviti biasa yang korang buat jugak kan?? sila jangan buat2 x mengaku.. lagi2 blogger.. kamera dengan blogger ni memang susah nak dipisahkan.. hahahaha.. 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. samalah..nak-nak dah beli handphone camera 8megapixel ni..lagi sakan bergambo..hehe

    ReplyDelete
  2. xnk ngaku leh x?..sbb bende tuh betul..wakakkakaka..

    ReplyDelete
  3. haha. gelak sendiri..sebabnya, memang orang pompuan camni..plus jadi blogger, semua benda pun logik untuk di upload and publish! muahaha

    ReplyDelete
  4. kehkehkeh. I like. sbb KC time boring sokmo buat gitu.

    ReplyDelete
  5. Betul!

    Blogger = Ida = Camera.. HEHE~

    ReplyDelete
  6. hahaha..dulu selalu sgt snap gmbr,sekrg kurg skit xtau knp..:)

    ReplyDelete
  7. x x fadh xbt mcm tu..kikikikiki

    ReplyDelete
  8. adesss sya yg memandu kereta mcm mana nk snap2 gambo nie? hehehe tp mmg betul blogger dgn kamera mmg x dpt nk dipisahkan.. tp syg kamera sya dah rosak guna handphone jela..

    ReplyDelete
  9. salam..

    hehe... biasanya laki saya y lebih suka ambil gambar mcm kat atas tu ,saya x suke, sbb muka bnyak jerawat.hehe

    ReplyDelete
  10. tp nana lagi suka camera dekat phone..sebab kalo nak gune dslr en.hubby tu bukannye best nak berself potrait..hehe

    galaxy s3, wait for me ye..huhu

    ReplyDelete
  11. comey...cantik la zana pakai shawl

    ReplyDelete
  12. Hehee... Biasalah aktiviti co-pilot mmg mcm tu kan.. Heeeee :-)

    ReplyDelete
  13. masuk kete je tido...tu kalo jalan jauh la...hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ