Thursday, June 7, 2012

BE keenam 2012.. BE baru menari2!



Mood hari ni bertambah gembira!! pagi ni check akaun Nufnang.. terus happy bila tengok ada BE baru melekat dan menari-nari kat blog ni.. yahoooooooo!!! ni yang buat semangat nak update blog..




BE ke 6 di tahun 2012 dari Great Eastern Live Great.. dan ini jugak merupakan BE ke 3 untuk bulan Jun 2012.. syukur alhamudillah.. walaupun mood blogging kadang2 ke laut, tapi ada jugak BE yang sudi menari2 kat blog ni.. 

Tak sempat nak kongsi cerita tentang BE kat kawan2 blog, dah dapat lagi BE baru.. syukur sangat2.. insyaAllah akan cuba luangkan masa untuk update kisah tentang BE kat blog aku ni yer.. 

terima kasih Nuffnang!! 
terima kasih Great Eastern Live Great!! 
terima kasih semua followers, bloggers & pengunjung blog ni!!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. tahniah...nti blh lah belanja minum ...hihi

    ReplyDelete
  2. errr.. cmne nk dptkn BE yer? tetiba lak nak tau sbb asik tgk org update dpt BE jer.. hihihi

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah.. ramai betul bercerita pasal nie... hu3 nak buat tak pandai... asyik tgk earning 0.00 jer.. sedih.. hu3 any tips tak?

    ReplyDelete
  4. bestnyerr...

    makneng jarang dapat laaa..sadis tau..

    ReplyDelete
  5. murah rezeki akak..fadh nk rase 1 BE pown xpernah..sob sob

    ReplyDelete
  6. mcm mana nak dpt BE mcm nih.
    dulu elin x pernh amik pot

    tp skg tgk org lain duk update BE masing...ffufhhh mengancam..

    knp 'mereka' x nak melekat pd blog elin??????....;p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ