Tuesday, June 5, 2012

Perasaan Melayang.. Jantung Berdegup Kencang..



Kejap2 pandang kalender.. kira berapa hari lagi..

Kejap2 tengok gambar kat phone.. lepaskan rindu secara maksimum..

Kejap2 tersengih sorang2.. memikirkan apa nak buat bila berjumpa nanti..

Kejap2 terasa berdebar-debar memikirkannya.. jantung berdegup kencang setiap kali teringat muka si dia tersayang..

Kejap2 terasa macam bakal pengantin baru.. sungguh!


Oh, mengadanya perasaan Zana Adieyza di waktu ini!!! menghitung hari untuk bersama suami tersayang.. memang terasa macam nak first date ok!! hihihihi.. ok, saya memang over! abaikan entry mengada ni yer.. tuan blog dah mula melayang2 fikirannya.. huhuhu..

Nota Cinta: Doakan encik adiey selamat pulang ke sisi isteri dan keluarganya yer.. insyaAllah esok selesai urusan encik adiey mengerjakan ibadah Umrah.. Ya Allah, permudahkanlah segalanya..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. heee..msti tak sbr kan... :) perasaan berbunga2
    kita doakan encik adiey selamat sampai:)

    ReplyDelete
  2. Zana, sy dh rasa dh perasaan ni. Mmg melayang. Hehe. Menghitung jam, minit, saat, seksanya! Hihihi.
    Nanti encik suami pulang lepas rindu habis2 ye ;)

    ReplyDelete
  3. sweeetnyee zana... hu3 inyallah sumenye akan selamat...

    ReplyDelete
  4. sbr ye dear zana...semoga en adiey kita selamat sampai cni untuk berada disamping isteri tercinta...

    ReplyDelete
  5. Yeay dh boleh kiss kiss...opsssss...hihi

    ReplyDelete
  6. Heee..melayang la sepuasnye..
    slalu kalau time husband nak balik mmg berdebar la, malu pun ade..eh, ngade btul la kan..
    by the way, slmt melepaskan rindu la ye :-)

    ReplyDelete
  7. hehe camni lah jijah rasa lepas 6 bulan suami balik nanti.. huhuhuhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ