Tuesday, June 19, 2012

BE Baru Menari, BE Lama Senyap Sunyi

Pagi tadi check akaun Nuffnang macam biasa.. sekarang ni rajin nak check sebab nak tau perkembangan viewers blog ni.. kejap naik, kejap turun.. macam mood aku nak menulis kat blog ni.. kadang2 terlalu tinggi mood nak menulis tu, kadang2 nak up 1 entry pun makan masa.. 






Syukur Alhamdulillah sebab ada BE baru yang menari2 kat blog ni.. BE dari Libresse Pure Fresh.. ni adalah BE ke 7 di tahun 2012.. sukaaaaaaa...

Maybe BE ni baru malam tadi dia mula menari2.. sebab petang semalam belum ada lagi.. so, selamat menarilah wahai BE Libresse Pure Fresh.. harapnya BE ni akan menari lebih lama.. menarilah dengan lebih rancak yer.. kalau agak2 penat pun jangan berhenti.. hihihi

Sedih jugak bila check, ada 1 BE yang dah jadi ME.. semalam dia masih rancak berjoget tarian salsa kat blog ni.. sekali, hari ni dah senyap jer.. penat menarilah tu kot kan.. tapi dapat jugak hasilnya walaupun sekadar bertahan beberapa minggu.. terima kasih BE Friso 1001 Ideas For 2 kerana sudi menari2 kat blog ni.. walaupun sekejap, tapi saya tetap suka kamu sebab kamu selalu menari2 dalam blog ni..

Terima kasih Nuffnang! Terima kasih semua rakan blogger & pengunjung blog!


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. wow! rezeki kamu Zana...

    pst: sori tau! saya takde niat nak wat kamu serba salah.. saya tak salah kan kamu, salah kan diri sendiri, hehehehe~ nasib la kan... kalo org dah nak wat kite begitu.. terima je lah... heheheh~

    ReplyDelete
  2. my BE dah jadi ME... masih ada 1 lagi yang bertahan...

    ReplyDelete
  3. wah nuffnang menari-nari tuh

    ReplyDelete
  4. jgn kata menari menjelma pun tak sya ni.. hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ