Monday, September 5, 2011

Salam Lebaran



Cahaya Pelita Cantik Berhias
 Bertambah Seri Kampung Halaman
Salam Lebaran Ku Hulur Ikhlas
Memohon Keampunan Serta Kemaafan
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

42 comments:

  1. akak..
    awal gile...
    x aci betol lahhh...
    hahahahaha =)
    selamat hari raya..
    maaf zahir dan batin k..
    jgn lupe mercun..haha

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya jugak...!!! walaupon beraye ngan mertua tahun ni [sob sob]..tetap teruje nak beraye sebagai isteri tuk fes time...:)

    ReplyDelete
  3. celamat hali laya..hehe..
    maaf zahir batin ye zana.

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya zana & suami :)

    p/s : eh, awalnya?

    ReplyDelete
  5. dkna bagi potret raya untuk kamu...

    http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/08/potret-hari-raya.html

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  6. wuwu semangat ni hehe,selamat hari raya kak :)

    ReplyDelete
  7. samat ari laye untie from dania n family...bila nk bg kawan kat nia ni?hehe
    kak, mohon maaf zahir dan batin halal kan apa yg terkurang dan terlebih sepanjang kita kenal ni ye...rindu nk balik keje kat sana..hadoii sob sob sdh nya

    ReplyDelete
  8. aiseyh, romantiknya gambaq.. siap dengan pantun yang so sweeeeeeeet.. ;)


    MySuaraBlog: Awas Lelaki Berumur 15-25 Tahun

    ReplyDelete
  9. Selamat hari Raya dear..moga bergembira hendaknye..=)

    ReplyDelete
  10. alahai...sweetnya akak jijah ni..


    Salam Aidilfitri kak..Ampun maaf di pinta!

    ReplyDelete
  11. kite pon nak ucapkan selamat hari raya kat awak...."SELAMAT HARI RAYA"....

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya untuk akak dan suami....;-)

    ila minta maaf tau kalau ada salah n silap sepnjg kita kenal dalam blog..;-)

    ReplyDelete
  13. slmt hari raya sis!
    maaf zahir batin..=)

    ReplyDelete
  14. salam zana...wah,dah trbyg2 semua juadah dipagi raya yer...
    Raya nie balik umah sapa dulu?zana atau HB?jgn gaduh2 tau..hihi

    ReplyDelete
  15. salam Zana..xder la,menu biasa jer.
    Wah!best la raya kat umah zana...tp jgn lupa tepon MIL ucap slmt hari raya tuknya..kata nk jadi menantu solehah...hihi
    K.atie pon sama gak..nk minta maaf klu ada penulisan,gurauan k.atie yg menguris hati, sepjg zana mengenali k.atie di alam maya nie

    ReplyDelete
  16. selamat menyambut hari lebaran juga kak :)

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya untuk zana dan suami.. jemput ler dtg beraya ke rumah akak nanti yer

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya, maaf zahir dan batin. ampun dan maaf andai zana ada pernah tersinggung ape yang ai komen selama ni. jgn amek hati ye


    take care semasa bercuti raya nnt

    ReplyDelete
  19. Cantik berseri pasangan sejoli
    tersimpul ikatan kekal abadi
    Moga syawal ini penuh beerti
    selamat hari raya aidilfitri...

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya aidilfitri my dear...
    maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  21. salam Zana ..

    Salam kemaafan juga ingin akak titipkan andai ada komen2 akak slama ini yang menyinggung dan menyentuh perasaan ..

    Terima Kasih kerana sudi menjengah blog akak yg tak seberapa tu .. hehe

    Akak berharap persahabatan alam maya ini akan berkekalan dan memberi kita 1001 manfaat .. Insyallah .. SELAMAT HARI RAYA juga dari akak dan kluarga ! ^^

    ReplyDelete
  22. slmt ari raye zana... pandu cermat jiwa selamat:)

    ReplyDelete
  23. Selamat Hari Raya..
    ampun maaf jua ya..
    Selamat pulang ke kampung..
    berhati2 di jalan raya..

    ReplyDelete
  24. Salam Zana.
    Salam 'Eidulfitri juga ye.
    Though kita kenal through blog, but if ada silap salah, mohon ampun ye :) Selamat hari raya. mesti dah smpi kampung kan :)

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya jugak..
    ampun maaf kalo ada silap salah, terkasar bahasa, ter-over komen..

    semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju.. =)

    ReplyDelete
  26. SELAMAT HARI RAYA..DAH TEMPEK KAT BLOG CIK JUE

    ReplyDelete
  27. selamat menyambut aidilfitri zana :)

    ReplyDelete
  28. salam..

    selamat hari raya aidilfitri,

    maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  29. selamat hari raya jg buat adieyza sekeluarga,,,ampun maaf dipinta andai ada salah silap spanjang binteraksi di dunia maya ini

    ReplyDelete
  30. slmt hari raya sis..
    maaf zahir batin..
    minta ampun kalu2 ifa ada wt slh silap ngn sis ye..=)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ