Wednesday, September 7, 2011

Hot FM Call Blogger

Baru sekejap tadi Hot FM call aku.. mula2 aku macam malas nak angkat call tu.. sebabnya aku ni kalau nombor x kenal memang susah nak angkat call.. tapi entah macam mana tangan ni boleh pulak angkat call tu.. sekali dengar suara DJ Hot FM.. terperanjat ok!! rupanya diaorang call untuk tunaikan lagu permintaan aku.. 

Kisahnya pagi tadi aku ngantuk sangat, so tangan ni pun gatal la hantar permintaan lagu kat Hot FM.. x sangka la pulak petang ni diorang call.. kalau tau, aku dah prepare ucapan siap2.. hahahaha.. bila jawab call dengan keadaan x ready, terus menggigil nak cakap.. nampak sangat poyo kan.. huhuhu



Bila dengar balik rakaman telefon antara aku dengan Kieran, Suraya & Ikhwan tu, rasa macam hampeh betul la aku ni.. banyak gelak sebab nak cover gabra punya pasal.. ucapan pun ntah apa.. dah la masa bagi ucapan tu orang sebelah aku sibuk dok kacau2 aku.. lagi nak tergelak adalah.. x pasal2 ucapan untuk orang sebelah pun ada.. Suraya siap kirim salam lagi kat orang sebelah.. terus perasan artis member sebelah aku ni.. huhuhu..

Bila bagitau encik suami, dia tanya ada tak aku sebut nama dia dalam ucapan tu? aku cakap la x ada sebab aku tau dia x dengar radio Hot FM.. dia terasa ok!!! katanya x kisah la dia dengar ke x, sebut jer la nama dia.. pulak????? tapi aku mention dalam ucapan tu "lagu ni istimewa ditujukan untuk sesiapa yang mengenali Zana Adieyza".. kiranya aku sebut gak kan nama dia.. huhuhu..

14 comments:

  1. mcm mana lah bila dgr suara kite dlm radio kan..? hehe

    ReplyDelete
  2. ada sebut nama akak jugak tak?? nati akak join incik asben Zana majuk gak. (T__T)

    Tp tkpe, akak tk dgr HOT FM pun. hihi :D

    ReplyDelete
  3. wah.. hikhik . best nye akak ;D

    psst.. selamat hari raya kak , maafkan silap dan salah qlah ye ;D

    ReplyDelete
  4. wahhh...nor kenal zana kan...kih3x...lagu tu utk nor jgk la kan...=)

    ReplyDelete
  5. igtkan kena panggilan hangit td kak :)

    ReplyDelete
  6. alaaaa, sweetnye bila sang suami merajok.. HEHE..
    btw, tetiba zwan teringat plak time suara zwan berkumandang di Xfresh/fm.. 3 kali okay.. HEHE..
    yang paling x tahan, time zwan tengah mandi, then khairil rashid call.. time tu seksi gilalah zwan jawab call.. seb bek bukan tv,, klaw x, nayaa je.. HEHE


    MySuaraBlog: Syiling 50 Sen Tahun 2006

    ReplyDelete
  7. mesti kelakar kan dgr sore sndiri dlm radio..hehehe

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhhhh
    nk gakk dengat suara akak
    yg takut tu..
    agagagaga...
    tu ar kalau bolehhh
    sebut nama NF sekali..
    hahahaha =p

    ReplyDelete
  9. la...bila zana...rugi tak dgr hot fm.kalu tak leh dgr ucapan zana :)

    ReplyDelete
  10. time kasih tujukan lagu cos kenal zana jugak..hehehe...

    ReplyDelete
  11. ala rugi..xdapat dengar..haha..

    ReplyDelete
  12. x pernah kol pun..pernah la sekali isi form..hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...