Tuesday, September 27, 2011

Hiasan Rumah dari Romantika Kajang

Maaf sebab keluarkan entry tentang Kedai Hiasan Romantika ni lagi.. seronok beli hiasan rumah dari Romantika Kajang ni.. mungkin ada yang bosan sebab asyik cerita tentang kedai hiasan ni jer kan.. kalau blogger yang lelaki mesti tambah bosan sebab aku asyik cerita bab bunga jer.. hihihi.. ampun yer semua..

Last 2 week pergi Romantika Kajang sebab nak survey2 jer.. just beli bunga hiasan meja makan.. so bila balik rumah, mulalah teringat2 segala macam hiasan kat Romantika tu.. sampai nak tido pun terbayang2.. lepas tu asyik isu bunga hiasan jer yang aku borak dengan encik suami.. 

Makanya, untuk merehatkan sekejap mulut aku dari bercakap tentang bunga jer, encik suami pun bawaklah aku gie Romantika Kajang tu weekend hari tu.. encik suami bawak ke sana denga harapan, aku stop kejap cerita tentang Romantika tu.. hihihi.. 

Meja hiasan dan bunga hiasan dari Romantika Kajang
Sampai sana, terus ke bahagian hiasan yang memang aku dah berhajat nak beli.. kali ni x nak berada dalam Romantika lama2 sebab takut balik nanti meroyan teringat2 lagi.. hihihi.. so kali ni sekejap jer dalam Romantika tu.. grab 2 barang hiasan untuk ruang tamu.. 

Meja hiasan tu aku letak dekat 1 sudut kat ruang tamu.. memang cute! tu la meja hiasan yang aku terbanyang2 setiap hari.. 

Hiasan rumah dari Romantika Kajang



Nampak simple but boleh buat hati x tentu arah.. tu lah orang perempuan kan, selagi x dapat apa yang dihajatkan, hati tu asyik teringat2 jer.. then aku beli 1 lagi bunga haisan untuk letak atas meja hiasan tu.. 


Mungkinkah bulan depan akan ke Romantika lagi?? hihihihihi.. melampau la tuan blog ni kan!

Note tambahan : oleh kerana ramai yang tanya harga meja hiasan tu, so aku bagitau la yer.. harga meja hiasan ni xdelah mahal seperti yang korang sangkakan yer, RM85...



- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"

Photobucket
www.tips-fb.com
Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

23 comments:

  1. cantik!! nt adieyza ade anak nt... simpan lam stor la jwbnya... heee... umah za pon dah terang..

    ReplyDelete
  2. oo sgt cute mute..mmg rambang mata bila pergi romantika..mmg hiasan byk English style yg sngt cantik..saya pergi yg Romantika alor setar baru2 nih

    salam kenal..

    ReplyDelete
  3. wah..adieyza...cantik munge tuh...berseri2 lah umah erk.... umah chinta sejambak munge pun xde...

    ReplyDelete
  4. cantiknya
    anum suka deco2 cm nie

    ReplyDelete
  5. dah gi minggu lepas..beli bunge jer..nak tukar bunge yg dah 3 tahun kat umah tu..

    ReplyDelete
  6. zana...cantiknya meja ko ni...sumpah cantik...aku pun berkenan...

    ReplyDelete
  7. ari tue akak ada nampak satu iklan kata ada kedai bunga jual harga borong kat serdang... akak gunting iklan tue coz die ada map n hari2 akak cakap ngan asben, nak p situ nak beli bunga... mamat tue nak suruh akak stop bercakap agaknya, terus bawak akak p sane... memang mulut akak terus diam! hehehe

    ReplyDelete
  8. Wa wa waaaa.... best ehh mendeko rumah sendiri... seronok tengok

    ReplyDelete
  9. Sekali pandang dah berkenan di hati , serius cantik mata terpukau dah nie...

    ReplyDelete
  10. cantik.. puas hatikan bila dpt apa yang dihajati..

    ReplyDelete
  11. cantiklah meja tu.. simple tp nice sgt.. :)

    ReplyDelete
  12. cantik la meja tu, patut la zana terbayang2..berapa rege tu, ni mesti mahal :)

    ReplyDelete
  13. wah..cantik2...mesti minat inggeris stail ne..suka bungga2...kak ita kurang sikit bab2 bungga ne..hubby yg suka..mcm vantege (betul ke tak ne)..yg banyak bunga2 ros tu..he..he

    ReplyDelete
  14. Kakak tengok pun berkenan juga. Sungguh memang cantik...:)

    ReplyDelete
  15. nanti dah kawen nak beli brg hiasan kat sini lah..suke la deko2 umah ni..hehe

    ReplyDelete
  16. cantikkkk!
    pasni kompom terjah lg..
    tambah koleksi..
    hikhik

    ReplyDelete
  17. cantik
    yang penting murah
    lepas nie boleh jadi duta Romantika tu plak....ngeh ngeh geh

    ReplyDelete
  18. wah..best2! selalu rambang mata kalo gi sana..semua nak beli..haha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ