Thursday, September 15, 2011

Promosi Photobook Syawal

Tadi masa blogwalking, nampak ada promosi dari KedaiGambarKami (KGK).. menarik gak promosi tu.. sekali tengok, promosi tu gunakan gambar photobook aku untuk buat promosi.. terasa macam glamour sekejap.. hihihi..

gambar photobook aDieyZa

Pada yang mencari service photobook yang menarik, mungkin boleh cuba promosi ni.. service KGK memang tip top.. plus, design yang KGK buat untuk photobook kita tu memang cun habis..



P/S: click untuk review tentang service KGK..

14 comments:

  1. bwh tuh bukan besday party MZ ker?

    santekkk.. nak buat jugak tp kena tunggu special event lar kan.. :P

    ReplyDelete
  2. amboi..gelemor lah zana ne..murah gak lah kan...

    ReplyDelete
  3. dari guna gambar artis... baik guna pic zana... glamor u...

    ReplyDelete
  4. eka pun perasan masa buka blog KGK.tp lupa pulak bk bg tau zana.tp eka masih tak phm sistem KGK ni.dia bukan cam photobook kan...KGK ni kita bg sume gmbr kita then dia yg design ke

    ReplyDelete
  5. eka, kita kena hantar gambar kat KGK.. then nnti dia tolong designkan.. kita ada 3 kali peluang untuk edit design yg KGK dah buat.. photobook dr KGK best sebab siap ada ayat2 yg manis & sweet! try la dear..

    ReplyDelete
  6. tq kak, mmg tgh mencari ni, gmbr kawen dulu tgkap sendiri jek..sobbb..sobb

    ReplyDelete
  7. mcm menarik je..coz sblom nie x pernah wat..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...