Wednesday, September 28, 2011

Dating di Panggung Wayang!!

Hajat nak dating di panggung wayang akan tercapai!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. Bestnya zana dapat tengok cter BBG ni... Ida nak g.. tapi hubby takde minggu ni... =((

    ReplyDelete
  2. SAYA PUN G TENGOK TAPI SYG PUKUL 8.15MLM PUNYA..KALAU TAK BLH DATING SM2...HEHEHE

    ReplyDelete
  3. bestnya zana..romantiknya..kak ita lama dah tak dating dengan hubby...last tengok bulan 1 ke 2..dah itu pun kena ambil cuti..tapi anak antar rumah pengasuh..mcm gi keja...sapa nak jaga anak..anak kecil lagi nak bawa masuk pangung wayang...

    ReplyDelete
  4. Ala, nak jgk tgk cite ni.. nnt review tau best ke tak cite ni k..

    ReplyDelete
  5. Wah jelesnya... Huhuhuk.. Kami xdptlah sbb ada bdak nk kna jaga... Hihihi.. Aritu tpksa bwak jgak sbbmak ayah die nk tgk trnformer jgak..hahaha

    ReplyDelete
  6. wah biniku gangster lagik.nampak cam best :)

    ReplyDelete
  7. cter ni best tp kene tgok org jugak . kalo die suka something yg lawak die akan kata BEST ! cuma jln cter je ntah pape skit tp mmg lawak..

    ReplyDelete
  8. NAK IKUT T_T <---- saya tahu saya gedik , hehehe .


    lari.....

    ReplyDelete
  9. akak!! jijah nak ikuuuttt! huhuhu T_T

    ReplyDelete
  10. wah bestnye...org lom ade kesempatan nak p tgk wayang lg hahahahaaa

    ReplyDelete
  11. wah bestnye...org lom ade kesempatan nak p tgk wayang lg hahahahaaa

    ReplyDelete
  12. dah lama x g panggung wayang..tlg jagakan iman boleh?mama nga abah nak dating..hihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ