Friday, September 16, 2011

Kopiko Brown Coffee

 
Siapa pernah cuba Kopiko Brown Coffee ni? Aku dah cuba.. rasanya memang sedap.. dalam 1 paket besar ni, ada 30pcs.. harga RM8.90 sajer.. murah & berbaloi, yang penting rasanya menawan selera aku..

Layan Kopiko Brown Coffee di waktu petang adalah terbaik!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. like this coffee...

    http://hafrawiegeek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mmg sedap pun, baru ni gi giant kebetulan ada promosi dapatlah rasa boleh tahan juga...

    ReplyDelete
  3. salam kak .

    lma tak jenguk akak . hehe . qlah raya sakan ^^,

    #kalau cicah dengan biskut kering , sedap nih ! ;D

    ReplyDelete
  4. sedap ke?? ada rasa cam gegula kopiko tu ke?? huhu :D

    ReplyDelete
  5. sedap ke?? ada rasa cam gegula kopiko tu ke?? huhu :D

    ReplyDelete
  6. nanti ila nak cuba jgk la..

    nanti ila cari n beli..hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ