Friday, September 16, 2011

Kopiko Brown Coffee

 
Siapa pernah cuba Kopiko Brown Coffee ni? Aku dah cuba.. rasanya memang sedap.. dalam 1 paket besar ni, ada 30pcs.. harga RM8.90 sajer.. murah & berbaloi, yang penting rasanya menawan selera aku..

Layan Kopiko Brown Coffee di waktu petang adalah terbaik!!

7 comments:

  1. like this coffee...

    http://hafrawiegeek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mmg sedap pun, baru ni gi giant kebetulan ada promosi dapatlah rasa boleh tahan juga...

    ReplyDelete
  3. salam kak .

    lma tak jenguk akak . hehe . qlah raya sakan ^^,

    #kalau cicah dengan biskut kering , sedap nih ! ;D

    ReplyDelete
  4. sedap ke?? ada rasa cam gegula kopiko tu ke?? huhu :D

    ReplyDelete
  5. sedap ke?? ada rasa cam gegula kopiko tu ke?? huhu :D

    ReplyDelete
  6. nanti ila nak cuba jgk la..

    nanti ila cari n beli..hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...