Thursday, September 22, 2011

McD Family Dinner Box - Aku dah!!

Last week ada cerita tentang McD Family Dinner Box ni.. so bila mood malas masak melanda, apa kata kita ke McD sajer.. hihihi..


Betul2 kenyang!! 

Mana x kenyang, kitaorang tinggal berdua jer, lepas tu beli set A yg untuk 3-4 orang.. memang bersandar kekenyangan la kan.. burger sampai 3 ok.. 6pcs nuggets lagi, 2 fries, 2 sundaes, 2 soft drinks.. peeeerrrggghhhh, memang kenyang..

9 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...