Thursday, September 29, 2011

Cucur Udang Special di Umai D'Lake Cafe Putajaya


Dulu dah pernah cerita tentang Umai D'Lake Cafe ni.. tapi hari ni nak cerita lagi sebab entry dulu tu aku ada cerita tentang cucur udang tapi x sempat snap gambar.. kali ni aku snap gambar cucur udang special tu.. hihihi



Cafe ni makin ramai pelanggan.. kalau pergi waktu petang, memang penuh orang.. lagi2 kalau nak dekat waktu matahari terbenam.. sebab pemandangan sekitar cafe ni memang cantik terutamanya kalau nak tengok matahari terbenam.. 

Baru-baru ni, Umai D'Lake Cafe ni dapat anugerah Kedai Harga Patut 2011 Kategori Restoran dari KPDNKK..  dah la Tun Mahathir selalu datang cafe ni, now dapat anugerah kedai harga patut lak.. so memang patutlah pelanggan makin bertambah..


P/S: entry makan2 buatkan aku cepat rasa lapar.. huhuhu

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Salam ziarah,
    Salam perkenalan.. wowww.. ramainya followers.. cantik blog ye..

    ReplyDelete
  2. cucur kegemaran xboss kami dlu2..=)

    ReplyDelete
  3. sedapnya makan cucur udang cicah Kuah kacang...

    ReplyDelete
  4. penah gi sekali time lunch hour..
    makanan leh tahan tp service sooooooooooo lambat..
    hhmm...

    ReplyDelete
  5. akak.. kata nak belanja qlah . hihi .

    ReplyDelete
  6. akak....

    ne tetiba ila lapaq cucur udang neh...hehehhe

    ReplyDelete
  7. dia mlm ada makan apa eh?
    Kekda nak survey da tpt utk dinner anniv. nati. Haha. giler awal preparation :D

    ReplyDelete
  8. wp umai ni tk jauh sgt pon dr rumah tp sekali pon tk pnh pgi lg..hihihi..blh lah ajak cik abg nti..

    ReplyDelete
  9. ouhh..

    tak pernah pulak makan kat sini! takut sebab macam mahal. hihi

    ReplyDelete
  10. macam sedap ajekan tengok makanan ingat umai tu makanan yg ikan mentah tu..sabar..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ