Friday, September 9, 2011

Rendah Itu Comel OK!!

Masih ada yang kata aku ni nampak macam budak sekolah lagi.. faktor utama bukanlah sebab aku ni nampak awet muda, tapi sebab ketinggian aku ni ha.. 

Raya hari tu ambik gambar dengan anak buah sulung aku.. mulanya macam malas nak bergambar dengan dia, sebab nanti mesti terserlah yang aku ni rendah bebenor.. hahahhaha.. masa bergambar tu, siap cakap dengan kakak2 yang lain, jangan komen gambar ni kat FB k.. giler sadis ayat masa tu.. punyalah nak jaga reputasi x nak orang cakap anak buah lagi tinggi dari mak cik.. huhuhu


Penat suruh dia tunduk cikit supaya x ketara sangat nampak yang aku ni rendah.. dia boleh kata, "kalau kakak tunduk pun, acu tetap nampak rendah".. ceh, durhaka punya anak buah!!

Sekali, bukan aku jer yang rendah la.. cuba korang tengok gambar anak buah aku tu dengan kakak2 aku yang lain.. 



Nampak kan yang anak buah lagi tinggi dari mak ciknya..

Bukan dengan mak cik2 dia jer yang nampak dia tu tinggi, tapi dengan mama dia sendiri pun nampak yang dia lagi tinggi.. hahahaha.. 


Kalau dia jalan dengan kak long aku, ramai yang kata dia tu adik bongsu kak long.. "hello, bukan dia ok!! saya yang anak bongsu (giler gelaran anak bongsu sebab nampak macam comel jer.. boleh?? hahahahaha)


Giler kacang panjang la anak buah aku ni.. mencik!! aku pakai heel 3 inci pun x sama tinggi lagi dengan dia.. apa kes????

P/S: dalam adik beradik, aku yang paling rendah.. tapi aku kan anak bongsu, so x kisah sebab barulah nampak yang aku ni paling bongsu & comel.. hihihi.. (see, giler gelaran anak bongsu kan???)
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. HEHE~ Dalam family ida pun , ida paling rendah ! Apa nak kesah ?

    RENDAH ITU COMEL kan ? HEHHE~

    ReplyDelete
  2. bila zana mention gelaran anak bongsu ni tringat plak akak n apih..

    dolu2 akak slalu ckp ngan apih...kalau ko x kua dari perut mak..aku dah jadi anak bongsu..dulu cam nak sgt title bongsu ni sbb nnti anak2 buah akn pggil che su...cam sweet je panggilan tu...

    skrg bila apih dah xde...akak dah jadi ank bongsu..nyesal la plak...huhuhuh....

    ReplyDelete
  3. eh same la kite..senasib! hehehe
    adik, sepupu semenya tggi dari ain..
    ain jek maintainnn..=)

    RENDAH ITU COMEL KAN? setuju sgt!! hehe

    ReplyDelete
  4. alahai cutenya akak jijah ni..hehhe

    takpe kak..maintain cute even dah kawen pun...hehe

    ReplyDelete
  5. tu la..akak da kata Zana ni cute.. 1st time tgk pun tau mmg cute je Zana ni. hihi.. :D

    ReplyDelete
  6. D paling rendah dan paling gumuk dlm famili

    ReplyDelete
  7. huhuuh...no coment...eka pun spesis 'comel' seb baik ngajar dak skolah rendadh...kalau tiddak ..................

    ReplyDelete
  8. tp adik bongsu sy tinggi..!! ehehhe

    ReplyDelete
  9. amboi meriahnya raya:p

    http://thecoklatcelup.blogspot.com/2011/09/contest-sample-foundation-percuma-untuk.html

    ReplyDelete
  10. kite anak beranak jenis katek

    tgk aje la si bambam tu

    hehehe

    ReplyDelete
  11. org yg rendah bertubuh kecik ni awet mudee tau...hehe

    ReplyDelete
  12. redha jela ye mak cu nye...hehehe...

    ReplyDelete
  13. orang kecik2 nie selalu awek muda..susah nak nampak berusia walaupun umur dah lanjut...hehehe..sama la kita kecik itu comel

    ReplyDelete
  14. Budak sekarang memang majoriti cepat tinggi dan besar berbanding anak-anak dulu yg seusia seperti mereka....

    Satu kalau comel lambatlah sikit nampak dimamah usia. Itu yg best kan...:)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ