Thursday, September 22, 2011

400 Bertuah.. Tapi.....

Alhamdulillah.. semalam baru jer up entry menanti 400.. pagi ni dah tercapai jugak 400.. syukur kerana blog picisan ni masih ada yang sudi follow..


Tapi, aku x dapat nak cari link ke blog 400 bertuah tu.. sedih!! so kepada Ena Mazad, sila laporkan diri anda di komen entry ni.. sebabnya zana nak details tentang diri & blog anda.. insyaAllah ada sesuatu untuk anda!! 

Thanks untuk semua yang sudi follow & baca blog ni yer.. aku hargai sangat.. koranglah penguat semangat aku untuk terus update blog.. thanks sangat2 yer..


10 comments:

  1. wah curlasttt ada something nak kasi kat follower ke 400 ek

    ReplyDelete
  2. kalau aku unfollow n fllow balik sure aku yg ke 400 ken? hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh! byk dh follower dia..thumbs up! =)

    ReplyDelete
  4. wahh..

    makin ramai, kejap lagi jadilah seribu.. hihi

    ReplyDelete
  5. fhewiitttt, syoknyer ramai peminat..

    ReplyDelete
  6. salam zana ..dah cukup pon 400 org!.Tahniah ya..semoga lagi rancak berblogging...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak..

    bagi qlah je lah.. =_='

    ReplyDelete
  8. wah..taniah...taniah..kak ita nak juga hadiah...he..he..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...