Wednesday, September 21, 2011

Hadiah Dari Chicago


 Semalam dapat hadiah cawan comel pemberian dari pegawai atasan.. memang cute betul cawan ni.. 


Selalunya memang pegawai yang outstation ke luar negara akan bagi cenderahati untuk semua orang kat Bahagian ni.. so walaupun x dapat nak gie outstation ke luar negara, but dapat cenderahati dari sana pun kira oklah kan..


Selalunya dapat fridge magnet.. kadang2 dapat keychain.. but ni first time dapat cawan comel.. 

P/S: boss besar sekarang tengah outstation kat Paris.. agak2 dia nak bagi cenderahati apa yer? hihihi

18 comments:

  1. Kekda pun ada. CH (blog bigsmol tu) bagi retu. Ada tulis Brisbane Ostolia. Hiksss

    ReplyDelete
  2. Kakak rasa dia akan bawa balik effiel tower buat zana. Hahaha... tak terpikul yg besar dia akan bawa yg comel..... jangan2 dia bawa balik merpati yg banyak kat sana seekor buat zana hihi....

    ReplyDelete
  3. best kan, anum pun selalu dapat gift2 daripada pegawai atasan...

    ReplyDelete
  4. baiknyer rakan sekerja tu....comel gelas ni...!

    ReplyDelete
  5. untunglah badan..hahahha..kalau g australia bole dapat koala atau kanggaroo

    ReplyDelete
  6. cutenyaa!

    mama pun kalo pegawai2 pi obersea...mesti tertunggu souvenir dr derang..paling tidak pun key chain seketul! :)

    ReplyDelete
  7. akak...pos cawan tuw dekat politeknik mal boleh?
    HEHEHHEHE

    nak nak nak :P

    ReplyDelete
  8. comelnye dpt cawan hehehe..aah uya slalu dpt pen holfer la. fridge magnet..best2 kalo dpt cawan plak heheh

    ReplyDelete
  9. wahhh..

    untung lah!
    ada yang nak bagi.. best~~

    ReplyDelete
  10. bos baekkk ;) cik fadh pown kadang2 merase la ole2 kalo bos g outstation . kembang je hati kalo dpt . hehe

    ReplyDelete
  11. seronok kan collect brg dr oversea ni..hehe

    ReplyDelete
  12. amboi...syok la org tu...g paris..dia bawak blk eiffel tower la jwbnya..hihi

    ReplyDelete
  13. wah! dari chicago tuu.. mmg comey.. nanti dpt menara eiffel la plak kann.. HAHA

    MySuaraBlog: Syabas PAS!

    ReplyDelete
  14. kalu paris..keychain kot..sbb FM mahal nie..haha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...