Tuesday, September 20, 2011

Hadiah Untuk Blogger

Alhamdulillah sebab hadiah dah sampai ke tangan pemenang bertuah untuk aDieyZa Wedding GiveAway.. syukur jugak sebab pemenangnya, Ifa suka dengan hadiah tu.. bila pemenang suka, penganjur lagilah suka.. bertambah suka bila pemenang siap buat entry khas untuk penganjur.. 

 ifa ada dapat bantal strawberry yang cute gle nie! rezeki yang xdisangka2 dapat nie tau..tq so much sis zana...=)..so sori sis..sebab lambat publish n3 nie..maklum la..balik umah pun lambat nie..pastu mood ke laut kan..nie pun buat sikit2 nie..hee..kalu x kang..banyak lagi bertangguh nie kan2..hehe..

pembalut die pun cute nie..hee..pinky!

naa..nie la die bantal strawberry cameron highlands yang comel itu!
tq so much sis zana..=)
moga dapat baby cepat2 eh..hii..


Thanks yer Ifa sebab sudi join GA tu.. thanks jugak untuk tq entry tu.. zana hargai sangat2..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. Mas itu kakak belum kenal lagi. Kalau tak mesti kakak join the GA . Tak apa next GA Zana....:)

    ReplyDelete
  2. comey nyer bantal ichigo tue....nak jugak ngeeee

    ReplyDelete
  3. baguslah zana siap buat GA lagi. tahniah utk ifa.. :)

    ReplyDelete
  4. comelnya bantal strawberry yg cute tu zana

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnye dpt hadiahhhhh eheheh

    ReplyDelete
  6. bantal tu comel la...
    nanti buat GA lagi ye..
    :p

    ReplyDelete
  7. aku ni kan, bila bday je ade org bg adiah.. huhu....

    ReplyDelete
  8. wah..sis..malu..haha..tq sis..rajin sis buat n3 nie..tq..hee..

    ifa mmg suka strawberry pun..hee..

    insyaallah..moga persahabatan kte kekal sis..=)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ