Thursday, September 15, 2011

Blogger MOF Putrajaya

Istimewa untuk blogger MOF, Putrajaya.. 











Sekejap lagi akan ada jamuan Hari Raya bersama Perdana Menteri kan.. so manalah tau kalau terjumpa, bolehlah tegur2 yer.. siapa yang perasan siapa dulu bolehlah hye2 yer.. 

16 comments:

  1. wah ramai rupanya blogger mof..hehe
    jomlah snap pic sama2 nanti baru best..haha :D

    ReplyDelete
  2. hahaha sempat lagikkkk
    bestnyer ader jamuan raya
    enjoyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  3. Insyaallah..tp takut tak perasan..maklumlah tak pernah jumpe..dalam blog lain, kat luar lain..hehehe...

    ReplyDelete
  4. insyaAllah akan tegur jika terserempak hehe,opss semalam xsempat tegur akak masa kt cafe,akak tgh beratur nk byr ika plak baru nk ambik mkanan..bile dah siap ambik mknan, cari akak dh xde hehe :)

    ReplyDelete
  5. blh tahan ramai jgk ye..InsyaAllah, klau dpt ambik gambar sesama best jgk kan..

    ReplyDelete
  6. insyaallah...jgn lupa kalau jumpa terus snap gambar..blh masuk blog.. hehe.. hr ni rina pakai baju merah, tudung hitam ye...

    ReplyDelete
  7. ramai jugak ek???hehehe :p ntah cam ke tidak..ape kate kita janji nak kumpul kat mane2 :D

    ReplyDelete
  8. KKR pun ada Jamuan hari ini... =)

    ReplyDelete
  9. hehhe...nama chinta xde pun...sedey tau...ekekeke....harap2 kita jumpa kat sana ye dear...jgn x tegur lak

    ReplyDelete
  10. Wow... ada jamuan makan.... Syok ni...

    ReplyDelete
  11. kite pun ada jamuan jugak ari ni

    ReplyDelete
  12. syoknya.... mesti best kalau jumpa kan

    ReplyDelete
  13. saya pegi td.. staff mof jugak, kat BPP.. hihi

    ReplyDelete
  14. Lalu je depan MOF td sebab pi interview kat KPDNKK =p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...