Thursday, September 15, 2011

Mencik!!!!

Mencik!!!!

X tulis salah, tulis salah!! habis tu nak suruh aku buat apa? bila aku gunakan ayat proper, seolah2 aku ni skema sangat.. bila aku ringkaskan, katanya orang x faham.. sebenarnya apa yang "dia" nak??

Lain kali suruh PA dia jerlah yang buat.. x payah suruh pegawai lain yang buat.. sebab ada jer yang x kena.. nak kata aku ni skema sangat, xdelah.. tapi sebab e-mail tu nak dihantar kat semua staff, pegawai & termasuklah "dia" sekali, so aku gunakalah bahasa yang formal.. tapi bila aku guna ayat formal, "dia" komen la pulak.. dulu bila aku ringkaskan info tu sebab fikiran e-mel tu hanya untuk staff & pegawai dalam Bahagian ni jer, "dia" jugak yang bising.. so apa yang sebenarnya dia nak?? x faham la aku!!!

Mood nak kerja terus xde!!! nasib baik esok cuti.. kalau x, boleh sakit jiwa raga aku..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. hhehehe...sabar ye dear...hbis pergi jamuan td x...

    ReplyDelete
  2. chinta, tadi gie jer jamuan tu.. ni kejadian yg baru sgt berlaku.. x suka betul! dah habis sabar ni.. nasib baik esk cuti..

    ReplyDelete
  3. suruh dia je la yg bt zana...byk cekadak pulak..eka penah keje dgn org yg camni...CEO sendiri.asik nak nampak salah sendiri je...tp ye la dah nama org bawahan..taleh nak kata apa la

    ReplyDelete
  4. uik sabar..sabar..kite minum dulu :)

    ReplyDelete
  5. kak zana,sabar ye..esok cuti relax byk2 k :)

    ReplyDelete
  6. susahnyer org mcm ni . nk kene hempuk tu gamaknyer ! gile kuasa ke ape ? haha...

    ReplyDelete
  7. biasala "dia" zana..buat ni xkena, buat tu xbetul..sampai naik pening apa n mcm mana sbnrnya yg dia nak..

    nak suruh PA dia??? fuhhh..xmungkinnn...

    ReplyDelete
  8. sabar ye darling..senyum sikit..:) meh belanja akak makan mcd dinner box tu..=p

    ReplyDelete
  9. Ida baca pun , dia terus mencikk 'dia' !!

    ReplyDelete
  10. uikkk...
    sabar..sabar ya....
    sok berjimba-jimba tau...release tension

    ReplyDelete
  11. sabor ye dik zana...org besar2 ni a.k.a bos ni mmg cenggitu...ade je yg x kena...walau sket msti nak komen..kdg2 benda tu x salah pon tp bg dia bende tu salah...layankan je lah..sib baik dia bos....kalau dia sama cam kita..xde maknanya...ko buat la sdiri nokss

    ReplyDelete
  12. oke..oke..esuk saya bagi cuti, pastu saya tmbh lagi 2 ari cuti.
    Cukup??
    huhu :D

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ