Tuesday, September 6, 2011

Kembali Bertugas!!

Hari ni adalah hari pertama bekerja di bulan Syawal.. semangat bekerja masih suam-suam kuku.. biasalah kan, bila dah lama cuti macam tu lah jadinya.. bangun pagi tadi pun rasa liat jer nak bangun.. 

Ada lagi ke yang masih bercuti? kalau ada tu, memang aku jelesssssssss.. kepada yang dah mula bekerja tu, selamat menjalankan tugas.. semoga mood kita semua x ke laut la hendaknya.. huhuhu..

Memandangkan mood masih suam-suam kuku, makanya entry best2 lambat cikit nak update.. pagi ni aku transfer gambar dulu.. petang ni aku cuba lah post gambar raya cikit, untuk mengubat rindu korang kat tuan blog ni.. hihihi.. gurau jer..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. akak da re-charge smlm. so, reni oke la sket. tp sbb puasa kan. so, slow sket la. hihi

    ReplyDelete
  2. salam raya zana....samelah kita....dah cuti sakan..adoyai..nak keje malas lah pulak... Next week,dah nak kena start belajar..lagilah malas..

    ReplyDelete
  3. he3x...nor start keje smlm,klu ikt hati nk je cuti lg...tp dh cuti awl,msk keje pn awl gak la...

    slmt ari raye zana...

    ReplyDelete
  4. akak kau ni bukan suam2 kuku dah

    dah tak tau nak bagi perisa ape lagi... sedapnyer kalu cuti masih banyak kan kan kan

    ReplyDelete
  5. akupun masih mod raya. malas keje hehe

    ReplyDelete
  6. hehehehe...ok..kami tunggu la gamba2 tu...

    ReplyDelete
  7. selamat bertugas.. same as me..huhu

    ReplyDelete
  8. selamat ari raya yunk...amik mood nk update citer raya...

    ReplyDelete
  9. zana !!!!!!!! selamt kembali.dan selamat hari raya...lama dia cuti ye

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ