Thursday, September 15, 2011

McD Family Dinner Box

 
Promosi terbaru dari McD ni nampak menarik kan.. dulu McD buat promosi breakfast.. lepas tu promosi untuk lunch hour.. masa bulan puasa, buat promosi berbuka puasa pulak.. sekarang ni promosi untuk dinner lak.. pandai betul McD menjaga selera pelanggan kan..

Dah sebulan x jejak kaki kat fast food.. sebab aku dalam misi nak kurangkan makan fast food demi kesihatan.. sebulan sekali kira ok lah kot.. lama2 nanti buat 2 bulan sekali.. kena kuatkan semangat demi kesihatan dan "impian" kami berdua..

5 comments:

  1. jgk sudah lama x mam mcd..kene terjah tika malas masak..huhu

    ReplyDelete
  2. tergoda juga dgn promosi MD ni..akan pergi jua dgn anak2....

    dah follow

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...