Tuesday, September 27, 2011

Hadiah Eiffel Tower Paris

Last week aku ada cerita tentang pegawai yang bagi aku cawan comel dari Chicago tu kan.. then aku ada bagitau yang big boss aku pergi Paris kan.. aku ada gak suruh readers blog ni teka agak2 aku dapat ole2 apa dari Paris tu kan.. ada la beberapa blogger yang jawab aku bakal dapat Eiffel Tower.. hihihi..

gambar ihsan google





Sekali, betul la tekaan blogger2 tu.. 


Aku dapat Fridge Magnet Eiffel Tower dari Paris.. teruja betul!! memang x logik la kalau nak dapat yang betul kan.. hihihi.. nak gie tengok depan mata tu pulak, ntah bila tahunnya la kan.. so dapat FM pun dah kira untung la kan.. huhuhuuhu.. 

TQ Datuk untuk FM Paris ni.. saya suka!!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ