Thursday, September 22, 2011

Filem Bini-Biniku Gangster

Ramai gak orang tengah bercerita tentang filem terbaru ni.. 


Kalau tengok trailer macam best gak.. rasa macam nak tengok kat wayang la cerita ni.. lagipun dah lama x berdating dalam panggung wayang dengan encik suami.. hihihi.. 

Masa remaja dulu rajin tengok wayang dengan encik kekasih hati (encik suami sayalah tu).. tapi lepas dah habis belajar & mula bekerja ni jarang2 tengok cerita kat wayang.. so nak kembalikan mood dating di panggung wayang la.. 

Jangan fikir bukan2 k! dating dalam panggung wayang bukannya buat adegan 18sx ok!! nanti ada pulak mulut yang kata aku dulu buat aksi ngarut2 dalam wayang.. xmo buat gosip liar ok! huhuhu..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. sejak ada anak kecik nie langsung tak berkesempatan nak g tengok wayang g.. tgu la anak beso sket nanti.. teringin jugak sesekali :)

    ReplyDelete
  2. alaaaa, kalau buat aksi 18sx dlm panggung pun apa salahnya sbb SAH kan? lainla pasangan yang masih X SAH tapi belagak macam suami isteri plak dalam panggung wayang dengan aksi2 depa tuu. HUHU


    MySuaraBlog: Cinta Jarak Dekat ke Cinta Jarak Jauh?

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tengok cite ni jugak..nampak menarik gitu...

    ReplyDelete
  4. klau buat adegan 18sx pun oke je..dah kawen kan..hihi

    ReplyDelete
  5. macam best gak lah..cite ne..nak tengok wayang dah lama tak tengok dengan hubby sapa nak jaga anak...boleh gedik2 sikit dalam pangung dengan hubby sendiri...

    ReplyDelete
  6. wu3x...penah msk cinema ms kecik2 dgn fmly...dh bsr2 nie xpnh lngsng,silap ari bln nk beli tiket pn xreti..=p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ