Thursday, September 8, 2011

BE Pertama di Bulan September


Dulu aku malas nak ambik tau sangat tentang Nuffnang, tapi bila ada rakan blogger yang bersungguh2 suruh aku update profile kat Nuffnang tu, aku ikutkan jer.. tapi aku x adalah menaruh harapan yang tinggi untuk dapat hasil yang banyak dari Nuffnang ni.. sebabnya aku blogging kerana minat.. 

Lepas 2 bulan aku update profile aku kat Nuffnang, semalam blog aku menerima kehadiran BE.. syukur Alhamdulillah, ada jugak rezeki untuk aku.. walaupun blog ni x glamour langsung, but ada jugak BE yang sudi dihadiahkan oleh Nuffnang.. 

Thanks Nuffnang!! Thanks juga pada semua readers yang sudi singgah blog ni.. terlebih thanks pada followers & blogger yang sudi drop comment kat blog yang x seberapa ni..


Keep blogging guys!

15 comments:

  1. Smlm bukak nuffnang x sangka ade rm18.20. Giler xcited sbb dah berminggu x buka, last buka dlu ade 20 sen je..hehe

    ReplyDelete
  2. wallah kak!! tahniah ler...suka kan..sekurang2 ni 1 bonus utk kita..hehe

    ReplyDelete
  3. wah makin banyak BE zana nie
    tahniah

    ReplyDelete
  4. bestnye ada BE..

    blog sya tu, BE pun tak sudi...huhuhu

    ReplyDelete
  5. wlupun naik bape sen je, tp seronok je tgk kan, hehehe

    ReplyDelete
  6. memang mula2 rasa macam tak nak ambik port pasal nuff, tp ekceli ia akan jadi pembakar semangat kita nak berblogging! lepas ni dapat banyak boleh lah belanja makan.. hihi..

    dapat BE memang syook~

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...aku tumpang hepi utk ko...

    BE aku masih ada dua yg tgh running..harap2 BE kita tu duk lama kat blog kita kan...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, rezeki raya kan.....
    bila lah giliran masz lak yerk.. huhu

    ReplyDelete
  9. btl kak.rajin2 lah update nuffnang.saya dh siap c.out tiap2 bulan.BE ada sampai 3 sekaligus..hihi..

    ReplyDelete
  10. Sesekali dapat BE memang seronokkan ^^

    Me pun berblog kerana MINAT jugak ... hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...