Saturday, October 22, 2011

Suami Layan Bola, Isteri Layan Blog

Memandangkan encik suami sedang leka tengok bola, maka isteri ambil kesempatan update blog.. daripada layan bola, lagi best layan blog.. huhuhu..

Penat dengar encik suami ulas bola sorang2.. penat dengar dia menjerit2 suruh pemain bola tu main betul2.. penat dengar dia bebel tentang skill pemain.. penat dengar dia mengeluh sebab dari dari x gol2 lagi.. hihihi...

Sorry yer encik suami.. saya x layan bola sangat la.. saya lagi suka layan blog.. sebab blogging memang best!!!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. sweet lah sis mcm tu hehe..layan blog best kan ^_^

    ReplyDelete
  2. peminat fanatik bola la tu ek..hehehe

    ReplyDelete
  3. penat jerit2 apa kata suruh abg akak masuk lawan..kahkahkahkah :P

    ReplyDelete
  4. alolooo sian kat bini kan?org laki kalo tgk bola..bini cakap pon dah tak dengar..hehe naseb i layan jugak bola..kalo x, mcm cakap ngan dinding laa 2 jam tu..hiii

    ReplyDelete
  5. hihihi kesian suami kak zana layan bebel sorang2 ke gamaknye. hehehe ;)

    ReplyDelete
  6. malam tadi yna tengok bola tau akak :)


    salam kenal :)

    ReplyDelete
  7. KALO SAYA CONFIRM TURUT SERTA LAYAN BOLA.. HEHEHEHE

    ReplyDelete
  8. samalah dgn cik abg mama...mulut tu tak henti2 mengomel..geram sgt dia tgk budak2 tu main cam hampeh..huhu

    ReplyDelete
  9. hehe kalo cik fadh da bersuami nnt, mgkin cik fadh akan sekali dok terlompat2 depan tibi . kikiki..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ