Friday, October 7, 2011

Promote : Zara Exclusive, Tudung Fareeda & Annisa, Kek Lapis Sarawak


Semalam dapat call dari member blogger yang rapat, Errina.. walaupun keje 1 Kementerian, tapi jarang betul jumpa.. so telefon lah penghubung kami..
 
Errina ni ada macam2 business ok.. dia ada business jual Kek Lapis Sarawak dan apam polkadot..

Now, dia slowly bukak business berkaitan tudung pulak.. tudung Fareeda ada, Annisa pun ada.. makin maju nampaknya business Errina ni.. sebagai kawan mestilah tumpang gembira kan.. 
 
Tudung Fareeda

Tudung Annisa


 
So pada sesiapa yang mencari2 penjual 
 
Kek Lapis, 
 



 
apam polkadot,
 



 
 atau tudung, 
 

Model tudung & puan empunya business, Errina


 
boleh la ke blog peribadi Errina atau blog business (Zara Exclusive) dia yer.. happy shopping semua!!

Photobucket

14 comments:

  1. if dekat boley la order ni jauh bonar...nk pos sini x berbaloi giler

    ReplyDelete
  2. owh. ni Erina yg Zana masuk dlm list gathering kita sok yea??
    ke bukan?? huhu :D

    ReplyDelete
  3. lady ayu, nnti balik malaysia tempah k.. hihihi..

    ReplyDelete
  4. ikatankasihku, cantik kan? apa lagi, tempah la.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. kekda, yup! ni lah Errina yg zana masukkn dlm list untuk gathering esk..

    ReplyDelete
  6. Wah... zana dapat mesti free sebab tolong promo dia punya business ye:)

    ReplyDelete
  7. kakzakie, zana tlg promote jer.. tlg kawan2..

    ReplyDelete
  8. ezzah, zana ada letak link dlm entry tu.. if x dpt click, try ni k http://errina85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wah rajinnye errina berniaga. kagum dgn insan2 yg rajin biz nih :) selain mengisi ms lapang blh juga menambah pendapatan. tabik spring toing.. toing.. lah!

    ReplyDelete
  10. hihihi..
    bestnya kek lapis...
    nak2

    ReplyDelete
  11. kak adieyza.. tudung pink tu , sebijik mcm tuding qlah la.. hihi .

    ReplyDelete
  12. Thaknz to zana sbb tlg promote kan rina nyer business....

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...