Saturday, October 15, 2011

Tutti Frutti Di Presint 15 Putrajaya

Tutti Frutti dah buka cawangan baru dekat Putrajaya!!
 
 
 
 
Yang bertambah best, kedai Tutti Frutti tu boleh nampak dari rumah aku.. syok!! semalam lalu depan Tutti Frutti, masih x ramai orang lagi.. maklumlah semalam baru hari pertama cawangan Tutti Frutti tu beroperasi.. maybe ramai yang tak tau lagi..
 
So pada semua warga Putrajaya & kawasan sekitarnya, boleh la pergi Tutti Frutti kat Presint 15 yer..
 
No. 14, Ground Floor,
Jalan Diplomatik 3,
Presint 15, 62050 Putrajaya.

untuk details, boleh tengok FB atau website Tutti Frutti..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. Untungla depa boleh makan tutti fruity ari2.. Jeles2.. HUHU

    MySuaraBlog: Saya Sokong Hukum Hudud

    ReplyDelete
  2. meh la dtg putrajaya.. akk belanja zwan.. hihihi

    ReplyDelete
  3. sebelom cuti raya smpai hari nie xde rezeki lagi mkn tuti fruity neh.da ja halangan..huhu..

    ReplyDelete
  4. syira, xpe.. nnti ada masa gie makan eh.. lps tu nnti update entry ttg makan tutti frutti k..

    ReplyDelete
  5. Harus terjah nanti ni time gaji..hahaha.. atenye mahey bebeno..

    ReplyDelete
  6. wah...kt sek.7 kt shah alam pon da ada tutti frutti. :D sdap!! <3

    ReplyDelete
  7. Rasanya bulan lepas Tutti ni baru bukak kat sebelah Care4 BTHO.. Ida tak pernah pergi pun.. lalu je.. hiks.. Tapi kwn12 ida kata Tutti lebih kepada yogurt ek? *tak suka yogurt!8

    ReplyDelete
  8. mmg best..aiskrim yogurt mcm2 perisa plus leh decorate aiskrim kita dgn plbgai hiasan...

    p/s :rm5.30 for 100g....

    ReplyDelete
  9. kak ana, jom gie sama2.. hihihi.. bln ni gaji awal, so leh la kita gie cepat..

    ReplyDelete
  10. eida, a'ah.. lbh kepada yogurt.. x suka eh?

    ReplyDelete
  11. kaAka, sbb boleh pilih mcm2 la sedap kan.. mahal tp sedap!

    ReplyDelete
  12. salam kak .

    keh2 , jum2.. qlah pilih , akak belanja . hihi .

    ReplyDelete
  13. qlah, meh dtg putrajaya.. akk belanja nnti..

    ReplyDelete
  14. xlarat nak makan tiap2 ari TF ni sbb costly..heheh..leh rabak poket ni...skali skala bleh la...

    ReplyDelete
  15. intan morsalin, mmg xleh selalu kak.. pokai trs nnti.. hihihi

    ReplyDelete
  16. wahh,,meriah,,ternampak gak time lalu nak pg ali bistro kat blakang tu,,tp xtau ler sedap ke x,,coz xpenah masuk,,tp ramai yg berbual tentang ni...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ