Wednesday, October 5, 2011

BE Baru Di Bulan Oktober


Syukur Alhamdulillah.. dapat BE baru untuk bulan Oktober.. 
 


 
Ada 1 BE bulan Ogos dah jadi ME.. sempat sebulan jer dia menari2 kat blog ni.. apapun,kira ok la jugak earning untuk BE Celcom Galaxy Tab tu..

So, sekarang masih ada 4 BE yang seronok menari2 kat blog ni.. teruskan lah menari yer BE ku sayang.. untuk semua teman blogger, terima kasih sebab sudi lawat blog ni yer.. terima kasih sebab selalu komen dekat blog ni.. terima kasih pada yang click2 iklan Nuffnang aku tu.. thanks semua!

Thanks Nuffnang!!
Photobucket

9 comments:

  1. wah..berderet BE dia..kita punya 2 je tp yg duk running nya 1 je..tu pon kdg ada kdg tkde..hukhuk

    ReplyDelete
  2. dapat BE memang banyakkkk syok!

    ReplyDelete
  3. be saya tinggal satu yang menari2... yang lain dah jadi me.... harap2 nuffnang sudi bagi lagi....

    ReplyDelete
  4. best nye die dpt be...
    ngeee...
    smoga mkin rjin brblogging ye..
    ^__^

    ReplyDelete
  5. tak gheti psl BE2 ni, tp main tepek je nuffnang..hehe

    tahniah yer

    ReplyDelete
  6. fadh lom pernah rase BE . sob sob sob...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...