Friday, October 14, 2011

Pizza Cheezo Mix Baru

Pizza Hut Delivery ada pizza baru.. Pizza Cheezo Mix..
 


 
 Dreem Cheese.. Think Cheese..

Aku tak cuba lagi sebab belum cukup sebulan untuk boleh makan fast food.. hihihi.. last makan fast food adalah McDonalds Dinner Box on 21 September 2011.. sekarang ni cuba sebulan sekali jer makan fast food.. tahun depan nak cuba 2 bulan sekali.. tapi tak tau lah samada boleh tahan godaan atau tak.. hihihihi..




Siapa nak tau tentang promosi terbaru dari Pizza Hut, try tengok website PHD ni yer..

Photobucket

13 comments:

  1. Ida dah lama tak makan fastfood.. =)

    ReplyDelete
  2. dah 2 minggu teringin nak makan piza..tapi tak sempat lagi nak pergi :(

    ReplyDelete
  3. salam zana.. thanx singgah blog Queen.. errr Queen pun sedang dlm proses sebulan sekali je mkn fast food.. hehehe so kalo nk mkn pizza baru ni kena tunggu bulan depan la.. :)

    ReplyDelete
  4. boleh la serbu piza nanti,,tq zana share info ni :)

    ReplyDelete
  5. bulan ni punya quota dah abis.. tggu bulan depan lak boleh menerai Piza Baru heheh

    ReplyDelete
  6. meraung tgk...
    sedapnyer yang/....
    lama x mkn
    nmpk nyer kena homemade la nnt

    ReplyDelete
  7. wah kagum dgn zana...eka yg jauh sgn kemudahan ni pun...every wiken mesti cari fast/western food...pizza ni cam best....harus serang piza dis week...suka la zana rajin betul wat promotion cenggini

    ReplyDelete
  8. peh..terliur tengok pizza hut ni! sedapnya...

    ReplyDelete
  9. pehhhhhhhhhhh..terliur pizza ne...sapa nak belanja kak ita silakan...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...