Friday, October 14, 2011

Belajar Membuat Homemade Chocolate


Terasa nak belajar buat homemade chocolate la pulak bila tengok gambar chocolate banyak2 ni..




Geram tengok gambar chocolate kat website  Mas des Fontaine Homemade Chocolate ni.. 

Aku ni memang peminat chocolate.. kalau boleh semua jenis makanan berunsurkan chocolate aku nak cuba.. roti chocolate, ice cream chocolate, kek chocolate, jelly chocolate, apam coklat, biskut chocolate.. semua yang chocolate la aku suka.. tapi suka makan je lah.. buat tu x pernahnya.. hihihi

P/S: siapa nak teman aku gie belajar buat chocolate? aku segan nak pergi belajar sorang.. hihihi..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. memang nampak menyelerakan coklat2 ni..

    ReplyDelete
  2. belajar tauu,,nnt dah pandai su su nak test makan he he he

    ReplyDelete
  3. Kawan ida kan... die suka makan coklat, die belajar buat.. pergi kelas sume.. Now, die dah bukak bisness jual choclate! hehehehhehe


    *Zana pergi la.. boleh buat bisness, bg diskaun kat ida ye!!*

    ReplyDelete
  4. pergh! peminat tegar coklat nie!

    g la belajar, pastue boleh tempah dgn zana..hiks!

    ReplyDelete
  5. fadh pown minta buat home made chocolate tp tatau resipi . nk g belajar kt klas die mmg ntah bile2 lar nk pgnyer kan..

    ReplyDelete
  6. mmg masyuk sapa bisness coklat skang kan...
    sbb permintaan byk,
    org uat besday, kenduri selalu serve coklat gak...

    cubalah zana, all d best!

    ReplyDelete
  7. kak ita memang peminat coklat sesangaat..anak2 pun..papa pun sama...tapi nak belajar tu yg malas...zana belajar dulu..nanti ajar lah kak ita..kawan opis pun ada buat selalu oder kat dia..sedap dan cantik ...

    ReplyDelete
  8. nyum3..memang sedapp kak...

    ila suka buat cokelat2 neh bila dekat rumah..kejap ja wat neh..heeh

    ReplyDelete
  9. qlah beli online jerk , hikhik <--saya memang malas , tepuk tangan , hikhik .

    hugs,
    qlah <3

    ReplyDelete
  10. geram kan.. akak pun rasa mcm nak belajar..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ