Monday, October 3, 2011

Deco-Deco Blog

Blog ni tengah dalam proses pengubahsuaian.. memandangkan aku ni memang bukan tangan seni & memang menghadapi kekangan masa nak edit2 template blog ni, maka aku upah la blogger yang kreatif untuk edit blog aku.. siapa blogger kreatif tu? nanti aku review lepas kerja2 mengedit ni selesai k.. 

So apa komen korang setakat ni? nampak ok x blog aku sekarang? ada apa2 yang perlu ditambah ke? header baru tu buat aku feel macam pengantin baru setiap masa.. hihihi

Entry baru kejap2 lagi aku up ok.. now nak arrange keje2 tertunggak.. dah masuk bulan baru ni so haruslah clearkan keje2 bulan lepas kan.. takut nanti big boss menjerit time meeting sebab banyak keje tertunggak.. 

p/s: hari ni no monday bluesssss.. happy!!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

20 comments:

  1. Ok juga bila on akan teringat detik-detik indah buat mood ber blog baik selalu...

    Cantik!!..:)

    ReplyDelete
  2. hai zana...wah...mesti lebih cantik blog zana pasni..jelous tau...jgn lupa buat untuk chinta sekali ek...

    ReplyDelete
  3. santek...suwit sgt header tuu...

    ReplyDelete
  4. cantik!!! za lg la tak reti lgsg nak deco2x.. tu pon suh si ida yg tulun wat header... heeee

    ReplyDelete
  5. Oouh...patut lah cantik kemain.. tgh mendeco.. hehehhehe~ nice!

    ReplyDelete
  6. waaaaa zana...best lah deco-deco.. Jeles lah D tengok..entah bila lah ada masa nak suh orang godek2...

    ReplyDelete
  7. cantiknyer blog zana..
    akak pun mintak tolong kawan tolong cantikkan blog.. hehehe... nak wat sendiri tak pandai..

    ReplyDelete
  8. Helloooo singgan sini.. selamat mendeko... ehehehe

    ReplyDelete
  9. jijah suka header tu kak..memang sweet sgt!

    ReplyDelete
  10. cantik...berbanding saye punyer yang langsung tak menarik..:)

    ReplyDelete
  11. semekom......ingat salah umah tadi....
    dah deko ye, patut nampak lain jer...
    cantik3..mmg kreatif

    ReplyDelete
  12. pink tetap menten... hehehehe

    ReplyDelete
  13. cntik belog zana ! pink!..i suke suke suke..=)

    ReplyDelete
  14. comel wajah baru blog zana ni..kreatif benor..hihi

    ReplyDelete
  15. akak...

    seriyus cantik rumah baru akak neh...hehe

    header pun cntik..tol tu...bla tgk pasti macam baru kawin ja kan..ehheheh

    ReplyDelete
  16. blog comey, org comey.
    seme comey la pendek kata. hihi :D

    ReplyDelete
  17. zana, comel and sweet .. huda ni lagi la keras tgn, tak kreatif langsung..skrg tgh mmod mendatar je, takmau ada pape. tu yg layout kosong terus..hehe!

    ReplyDelete
  18. oke.

    simple and sooooo nice!

    tak serabut.

    :D

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ