Monday, October 17, 2011

10 Years Anniversary Present

Syukur kerana hajat untuk dapat new lappy kesampaian..

Love it! ( Sony Vaio )

Cadangan awal aku, nak kongsi beli lappy ni dengan encik adiey tersayang.. kiranya nak beli lappy baru sebagai hadiah 10 tahun bersama la konon-kononnya.. so kiranya best jugak kalau kongsi2 duit untuk beli 1 hadiah bersama2 kan.. tapi x sanga pulak yang encik adiey sudi "belanja" sepenuhnya untuk lappy ni.. happy!!


Memandangkan encik adiey jarang ada masa nak beronline, so lappy ni lebih banyak digunakan oleh aku.. but xdelah aku jer yang gunakan.. derhaka namanya tu.. dah la hadiah bersama, encik adiey yang belanja lak tu, so x kan la nak guna sorang jer kan.. nampak sangat tamaknya cik puan zana nanti.. hihihi..


Dengan lappy baru ni, aku makin bersemangat nak update blog selalu.. makin bersemangat nak blogwalking.. makin bersemangat nak kongsi cerita dengan member blogger yang lain.. ceh, ayat macam poyo la pulak..


p/s: bulan ni banyak promotion untuk produk IT & Digital.. so pada sesiapa yang berhajat nak beli barangan atau aksesori IT/Digital yang baru, mungkin ni lah antara masa yang sesuai.. 



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

33 comments:

  1. waaa....ni la pakai umobile tu yer.. like..like..hikss

    ReplyDelete
  2. Wah... seronoknya Zana dpat lappy baru ye. Tahniah!! Jaga baik-baik tau. Mesti bila guna sentiasa ingat kan:)

    ReplyDelete
  3. lappy ai bersarang dah skrng sbb weols selalu guna pc....lagi puas rasanyer....ngeeee

    ReplyDelete
  4. syoknyaaa.........................
    cun oooo

    ReplyDelete
  5. nak beli kamera..tggu masa je..hihi

    ReplyDelete
  6. vavava..

    cantik ur lappy. bertuah badan..akak dl kongsi2 je beli lappy ngn asben. tu pun sbb nak kawin (konon sng nk plan pape lam lappy..motip?)+ asben akak nk smbung study =)

    tahniah ye dik..

    ReplyDelete
  7. pnstoberi, yup.. nilah geng baru UMobile tu.. hihihi

    ReplyDelete
  8. kakzakie, insyaAllah akn jaga sehabis baik..

    ReplyDelete
  9. lady ayu, pc zana dh lama rosak.. hihihi..

    ReplyDelete
  10. pnsusu, cun tu maybe sbb wrna putih kan..

    ReplyDelete
  11. zaza, cepat beli.. byk promotion bulan ni..

    ReplyDelete
  12. k.nik, xpelah.. kongsi2 beli ok kan.. sharing is caring la katakan..

    ReplyDelete
  13. wow! bestnye dpt lappy baru... bila la i boleh dptkan? hehehe

    p/s: Happy anniversary.. semoga bahagia ke akhir hayat

    ReplyDelete
  14. seronoknya...en.hubby bagi...semoga rajin up-date blog ya..kak ita suka2...

    ReplyDelete
  15. wow, bestnya.. tahniah zana.. untung badan..:)

    btw, zana, tukarkan link akak tu ek.. dah tak pakai dah anaadydani.blogspot tu..

    ReplyDelete
  16. besh nyer besh nyerrrrrr...!!! jeles sangat.. saye punyer yang hilang kene curik tahun lepas pon masih belum terganti.. harap pinjam jer kat asben..[mengharap hadiah ulangtahun nanti dapat ni jugak] heheh..:)

    ReplyDelete
  17. queen teratai, thanks dear.. xpe, nnti kalau birthday leh request hadiah lappy kan.. hihi

    ReplyDelete
  18. kak ita, insyaAllah lepas ni rajin2 zana update blog k..

    ReplyDelete
  19. kak ana, rezeki jgn ditolak kan.. hihi..

    zana dh tkr link tu kak..

    ReplyDelete
  20. aty, zana pun kongsi2 pakai.. sbb just on9 wktu mlm jer kan.. siang dh bz kat office..

    insyaAllah nnti baby lahir leh request lappy baru kan..

    ReplyDelete
  21. waaaaa!

    banyak jeles ini macam. Teringin pakai vaio tu tp cam x mampu.. huhu

    ReplyDelete
  22. untungnyer dpt lappy baru dri cik asben..makin GIGIH berblogging la lepas ni, dgn BE dr cik nuff lagi . wahhhhhhh meriahhh rase nk berblogging kan..

    ReplyDelete
  23. cik anita, x mo jeles2.. now tgh banyak promosi la dear.. so hrga dh discount..

    ReplyDelete
  24. cik fadh, makin semgt nak blogging.. tp BE dh x banyak sgt..

    ReplyDelete
  25. dakcik, best sbb makin senang nak blogging.. hihihi

    ReplyDelete
  26. best2....kalau dpt yg warna pink lg best...semangat je rasa kan dpt lappy baru :)

    ReplyDelete
  27. untungnya kak...mahal tak?? ingat nak beli netbook senang nak bawa kemana2 untuk update.hehe cis mcm tegar la sgt..huhuhu

    ReplyDelete
  28. yuhuu.... hati semakin berbunga2 nmpkny.. promotion kat ner yer skrg??

    ReplyDelete
  29. bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeee . kaler pe sis zana beli ? hheee ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ