Tuesday, October 4, 2011

Entry Ceria Pengganti Entry Duka


Thanks untuk semua yang sudi bagi komen untuk entry sebelum ni.. aku hargai sangat2 segala komen & doa daripada semua.. aku doakan agar Allah merahmati hidup teman blogger semua.. sesungguhnya aku redha dengan setiap yang berlaku.. mungkin Allah merancang sesuatu yang lebih baik untuk kami suami isteri.. siapa tau kan?

Now, kita lupakan tentang kesedihan, kita bukak cerita yang menarik cikit.. blog dah makin banyak perubahan yang menarik (will update later), so xnak lah publish cerita sedih jer kan.. kena ceria2 cikit barulah rezeki senang nak datang & masuk kan.. bak kata Nora Danish dalam cerita Puteri dulu tu,

"hidup cuma sekali, so kita ENJOY!!!"
 
Now kat office ni semua orang nampaknya makin stress.. makin nak dekat dengan Belanjawan Jumaat ni,makin stress semua orang.. kalau boss sibuk, maka boss bertambah stress.. bila boss stress
 
PA boss pun stress sebab nak menghadap boss yang tengah stress..
Pegawai pun stress sebab keje makin bertambah..
Staff pun stress sebab pegawai asyik mintak fail & keluarkan surat..
PAP yang hantar surat pun stress sebab kena hantar surat banyak kali..

Kerana sorang stress, semua orang pun boleh jadi stress kan.. selagi PM x bentang budget Jumaat ni, selagi tulah ramai yang stress..stress sebab nak tau samada dapat bonus atau naik gaji ke x pun ada jugak.. hihihihihi..

Motif tajuk & bahagian atas entry kata nak ceria, tapi akhir entry cerita stress???? 

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. bila kita stress kita kena carik punca stress
    cuba elak kan dari punca stress ni.

    ReplyDelete
  2. stress neh...nk stay bjet pn stress gk sbb org len..huhu..wah dh berubh wajah blognye..lg kemas..congrats

    ReplyDelete
  3. he3x...stress ble org asik tnye soklan:

    - btl ke gaji naik thn nie?
    - xde bonus ke thn nie?

    jwpn : nth xtau la...tggu 7 oktober nnt...

    hehehe...

    ReplyDelete
  4. takmo stress2...kita enjoy !!!

    ReplyDelete
  5. kena ltk tajuk entri STRESS..hihihi

    ReplyDelete
  6. bila stress mula nak bercuti..
    bila bercuti duit habis..
    bila duit habis bertambah2 stress..
    hheheh

    ReplyDelete
  7. macam2 tau kamu ni..mmg stress tau

    ReplyDelete
  8. salam Zana.maaf la lama k.atie xmenyinggah disini.langsung xtahu adiknya sdg kesedihan.Bykkan sabar Dik.Rezeki hanya dr Allah...lambat/cepat semuanya kuasa ALLAH,sebagai hambanya kita hanya mampu berdoa agar Allah kurniakn cahayamata buat kita.
    Mcm Adik bongsu k.atie...baru dikurniakn cahayamata bulan lepas setelah mendirikn rumahatngga selama 4 tahun.
    Perbykkan doa & bersabar ya..Insallh,ada rezeki zana nanti.Amin

    ReplyDelete
  9. hahaja..jawapan my boss lg best...SABARRRRRR...=)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ