Monday, October 10, 2011

Teaser TTC Gathering


Selamat pagi semua!! semoga hari ni semua ceria lebih dari biasa yer.. hari ni no manday blues untuk aku.. mungkin weekend hari tu dah buat macam2 perkara yang best!!

Yang paling best dah tentunya dapat join gathering dengan member blogger.. member baru yang mempunyai persamaan yang istimewa di mata kami semua.. member TTC (Trying To Conceive) yang sememangnya peramah, mudah mesra & memahami perasaan antara satu sama lain.. 
 
6 orang geng TTC join gathering kali ni.. meriah walaupun cuma 6 orang.. plus, ada 3 orang yang bawak husband, termasuklah aku..  since ada 3 orang yang bawak kamera besar2 masa gathering ni, so gambar banyak dalam kamera besar2 jer.. kamera aku yang cute tu simpan terus.. hihihi.. now belum sempat kumpul semua gambar dari kamera besar.. so kita layan teaser jer lah dulu yer.. gambar dicuri dari blog Puan Pengerusi @ PuanStoberi..




 
Syukur Ya Allah di atas perkenalan & pertemuan ini.. kami berharap agar perkenalan ini diberkati oleh Mu Ya Allah..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. ngeh.ngeh.ngeh :D

    jadi pecah2 lak gmbr tu kan.
    akak resize kan, so sbb tu jadi camtu gaknya.

    ReplyDelete
  2. mmg teruja sgt tgk pix u'olls tau.. harap lepas nih boleh join :)

    ReplyDelete
  3. sorry zana, x dpt join..mmg dah siap2 nak join tp tak sempat berkejar ke sana.. next time buat rina join!

    ReplyDelete
  4. tak ajak kak ita pun..nak join gak..he..hemacam best aje...

    ReplyDelete
  5. amboiiiii..kemain ttc ye..tak ajak hakak pun..sentap.eh mcm kalau ajak nak join kan..heheh.saje je usik2 ok..

    ReplyDelete
  6. macam best je kan.. boleh dah ni buat another gathering!

    :)

    ReplyDelete
  7. ingatkan TTC tu singkatan kelab pejabat. rupa2nye :) seronok juga dpt berkumpul reramai mcm ni. kenal kawan baru, tambah persahabatan, share pengalaman masing2 BESTTT!!! moga ukhuwah berkekalan hingga ke akhirnye.... (mgkn 3thn lg gathering ni dh ader yg bawak anak2) so sweet........

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ