Monday, October 10, 2011

BE Kedua Di Bulan Oktober


Syukur kerana masih ada BE yang cun singgah menari-menari2 kat blog aku ni.. 
 
BE Nokia N9.. x dapat beli N9, dapat BE N9 pun ok la kan.. hihihi
 
BE kedua di bulan Oktober.. ada jugaklah peneman BE pertama Oktober kan.. walaupun kebelakangan ni aku kurang nak blogwalking dan update entry best2 kerana tuntutan kerja yang bertambah, tapi bila tengok statistik yang sudi menyinggah blog ni, rasa bersyukur sangat.. masih ada yang sudi baca blog picisan ni.. 
 
Terima kasih untuk semua yang sudi singgah & follow blog ni.. terima kasih pada yang sudi click iklan nuffnang aku tu.. terima kasih Nuffnang!!
Photobucket

9 comments:

  1. tahniah kak! rezeki tu..sejak2 akak tukar template mencurah2 rezeki ke ladang gandum! Alhamdulilah kan :)

    ReplyDelete
  2. zana dpt BE..D tak dpt pepon lagi..huhuh....

    ReplyDelete
  3. wah..banyaknyer BE die..nak skit..

    ReplyDelete
  4. nnt dah nak cash out jangan lupa hello2 Nita.. hihi

    ReplyDelete
  5. wahh byknyaa BE..hik3..jeless nih.. :)

    ReplyDelete
  6. zana kak itanya berapa sen aje..mcm ne nak bagi banyak..he..he syer lah sikit...

    ReplyDelete
  7. congratz kak , hihi .

    p/s: qlah tak sempat nak baca entri yg lama , nanti qlah skodeng eh.. hihi . tunggu taw.. <3

    hugs,
    qlah .

    ReplyDelete
  8. untungya sis..byk gle BE..ifa xde dh nie..haha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...