Monday, October 17, 2011

SignBoard/Iklan Kelakar


Petang2 macam ni, jom kita tengok gambar2 lucu untuk hilangkan rasa mengantuk di pejabat.. hihihi.. 
 





 
Gambar dari sumber e-mail dan google

Photobucket

21 comments:

  1. kahkahkahkah...lawok2 sungguh la papan iklan ni semerr...

    ReplyDelete
  2. Kalau yg menyindir utk mat rempit tu bagus kakak sokong. Tapi yg salah guna ayat/bahasa tu kakak confirm mesti bukan org Melayu...

    ReplyDelete
  3. hahaha part merempit tu memang lawak ;)
    sila datang isi minyak dalam keadaan bersopan huhu..

    ReplyDelete
  4. hahahaahahhah mmg berjaya buat mama gelak ptg2 yg mengantok ni

    ReplyDelete
  5. errr x sempat nak ngantuk kalo kat opis nie... hehehehehe i like yg merempit tue... :)

    ReplyDelete
  6. ade jugak error macam ni eh..kahkahkah

    ReplyDelete
  7. hahaha....baca sambil gelak2 ni ^_^

    ReplyDelete
  8. heheheh..signboard mat rempit tuh..baca mmg menusuk kalbu terus lar! hehehe

    ReplyDelete
  9. yang first tak tahan tu. ahahhaha

    ReplyDelete
  10. wakakakaka... wat pecah urat kentut jer petang2 ni..

    ReplyDelete
  11. Stesen petronas yg terbaik sy pernah tgok note tu hahaha...mat rempit entah berani ke tak isi minyak kat sana :D

    ReplyDelete
  12. cettt.. haha, ada kaa pasu bungaa di hadapan:P lucu.....

    ReplyDelete
  13. hahahha..lain bebenar ayatnya...

    yang pemadam api tu nak tergelak...xdpt beza dah..heheh

    ReplyDelete
  14. hahahaha lucu dowh..boleh plk sign board gitu..

    ReplyDelete
  15. hehehe

    kelakar yg bab kunci tu

    sengal tol

    ReplyDelete
  16. hahaha..memang lawak ar... yang merempit tu suker...;p

    ReplyDelete
  17. sengal punye signboard. hihihihi ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...