Monday, October 31, 2011

Entry Weekend

Selamat pagi semua!! hope ceria2 selalu yer.. Monday bluessssss?? hope dijauhkanlah yer.. tapi minggu ni rasanya mood bekerja tu macam suram kot kan? kata nak raya hujung minggu ni.. so mungkin ramai yg dah terbayang kampung halaman.. hihihi..

Weekend lepas, x banyak aktiviti luar yang aku buat.. Sabtu bz temankan akak aku pergi inteview.. dari pagi sampai petang, walaupun penat tapi still happy.. sempat jugak kitaorang lunch sama2 kat rumah aku..

Sabtu malam pulak sibuk dengan persiapan untuk tengok final Piala Malaysia.. walaupun tengok kat rumah jer, but persiapan haruslah mantap.. huhuhu.. kata orang N9 kan, so haruslah support pemain N9.. tengok match N9 vs Tganu dengan encik adiey, adik ipar, biras & anak buah.. meriah ok!!! gamat suasana rumah aku masa tu..

Tak sia2 bersorak dan support pemain N9 untuk match tu.. N9 menang bergaya untuk Piala Malaysia!!! Tahniah untuk semua pemain & penyokong pasukan N9.. untuk pasukan & penyokong penyu, jangan sedih2 yer.. hihihi..

Hari Ahad semalam, masa dihabiskan sepenuhnya di rumah.. duduk rumah layan anak buah yang makin bijak membesar, memang seronok!! makin meriah rumah aku semalam sebab dapat dengar suara budak kecik yang tengah sibuk belajar bercakap.. hihihi.. hope nanti ada rezeki untuk aku dengar suara budak kecik kat dalam rumah aku setiap hari.. insyaAllah..

P/S: siang ni maybe x berapa sempat nak blogwalking sangat.. so ganti blogwalking malam nanti..



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. morning!!!!

    sejuk giler kat opis ai hari ni.. mcm mahu kasi tido aje.. hahaha

    ReplyDelete
  2. monday bluess la kakk..

    tapi mood bola sgt hepi ! n9 menang yeayyy !

    ReplyDelete
  3. morning zana! pagi2 mengantuk jer..

    ReplyDelete
  4. selamat kenal2..add kite ye..http://lynda-mylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. happy monday kak :)

    ofis cnie sejuk giler, huhuhu

    ReplyDelete
  6. happy monday...
    seronoknya... N9 menang...

    ReplyDelete
  7. Untuk bola tu, zwan sokong tengganu.. sedih gila bila ganu kalah.. HUHU


    MySuaraBlog: Yeay! Dah Konvo Diploma..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ