Monday, October 31, 2011

Kalender 2012 - Perancangan Cuti

Kalender 2012



Dari minggu lepas aku sibuk jer print & tengok kalender untuk tahun depan.. mula2 tanda tarikh public holiday.. syok bila tau tahun depan banyak cuti jatuh hari Ahad, so automatik Isnin dapat cuti.. yeayyyy!! 
 
Bila dah print kalender tu, mulalah tanda tanrikh2 penting kat kalaender tu.. lepas tu tanda pulak tarikh untuk plan cuti rehat.. bila bosan, tanda tarikh untuk plan cuti2 cinta bersama encik adiey.. bila ngantuk, tanda tarikh untuk plan gathering bersama family & kawan2 pulak.. 
 
Seronok la pulak tanda2 tarikh kat kalender ni! lepas tu mulalah berangan nak buat itu, nak buat ini.. nak pergi situ, nak pergi sini.. berangan tu indah kan!

P/S: lagi 2 bulan berakhirnya 2011.. so kena berusaha untuk tunaikan beberapa misi yang masih belum tercapai.. kalau x tercapai jugak, kena carry forward tahun depan la jawabnya.. korang punya misi 2011 macamne pulak?
 
Nota tambahan : since ada yang request untuk tau tarikh public holiday tahun depan, ni aku bagi beberapa link untuk public holiday 2012 yer..
 





Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. zana: alangkah bestnya kalau next year dpt cuti-cuti mesia..thn ni D sempat p melaka jek... igtkan thn depan nak g singapore.... harap2 termakbullah hasrat

    ReplyDelete
  2. hahaha...dasyat, siap print kalendar thn depan tuu...advance

    ReplyDelete
  3. wah..dah intai2 kalendar 2012...ade plan nak gi bercuti jauh2 ke zana?

    ReplyDelete
  4. selamat ketemu auntie zana..Iman badmood tadi xnak salam..ngantuk nak tido..hihi

    ReplyDelete
  5. besor cikit boleh tak kak..nak tengok gak! tarikh untuk kawen yg mane cantik..cer bagi cadangan. hahaha

    ReplyDelete
  6. hehe advance btol akak ni . per kate share cuti public holiday yg akak da tnda2 tu? nk masuk dlm schedule bos tuk taun depan . kikiki

    ReplyDelete
  7. harap sgt tahun depan boleh fly ke Medan...kalau ada AA murah la...huhu...

    ReplyDelete
  8. best kan banyak cuti jatuh hr ahad
    yahoooooooooo

    ReplyDelete
  9. syok lah tu zana..kak ita pun jenuh cari kelender tahun depan..tq zana...

    ReplyDelete
  10. boleh katakan ari ari gak tengok kalendar 2012 ;p
    nak merancang bajet dan cuti cuti keluarga kecik hehehe

    ReplyDelete
  11. wah..dh planning nak ber honeymoon lagi ke? heheh
    syiokk kan kalau pikir pasal cui je :)

    ReplyDelete
  12. wa.da planning tu..g mne agk2 nye ye..
    tq jgk sbb share info..=)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ