Monday, October 24, 2011

Happy Anniversary Abah & Mak

 
Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke 37 istimewa untuk abah & mak tersayang.. semoga kebahagiaan sentiasa mengiringi perkahwinan abah & mak..
Untuk abah, kekalkan sikap romantik & kelakar abah.. sikap romantik abah tu memang boleh dipuji dari dulu lagi.. but kadang2 sikap romantik abah tu yang buat mak cepat risau! tapi bagi kitaorang adik beradik, x ada apa yang perlu mak risaukan, sebab abah romantik hanya dengan mak.. kami percaya dengan abah!

Untuk mak, kekalkan sikap penyayang mak.. penyayang mak membuatkan hati semua orang boleh tersentuh.. naluri sebagai seorang ibu dan isteri memang sukar ditandingi..

Ya Allah, kami bermohon agar kasih sayang di antara abah & mak berpanjangan sehingga ke akhir hayat mereka.. kurniakanlah mereka perasaan cinta yang tidak berbelah bahagi dalam melayari bahtera perkahwinan mereka.. berkatilah & lindungilah perkahwinan mereka Ya Allah..
Amin Ya Rabbal Alamin..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. HAPPY ANNIVERSARY TUK kedua ibubapa zana.Semoga bahgia hingga ke akhir hayat.Aminnnnn

    ReplyDelete
  2. waaa..sedondon..sehati sejiwa & sedansa..hehehhe




    CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
    PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/ & Jika Sudi nak shopping-shopping silalah ke blog : http://anisdollyent.blogspot.com/ ..THANKS YAAA ^_____^

    ReplyDelete
  3. As-salam..

    Semoga bahagia hingga ke akhir hayat... :)

    ReplyDelete
  4. happy anniversary makcik and pakcik

    ReplyDelete
  5. uawwww....romantik g tew...chinta nak ucapkan eppy anniversary kat abah ngan mak jugak...semoga perkhawinan mereka diberkati olehNya..amin...

    ReplyDelete
  6. hepi anniversary to ur parents
    bestnyer dpt somi yg romantik mcm abah uols tue.....

    ReplyDelete
  7. HAPPY ANNIVERSARY TO MAKCIK & PAKCIK.. :)

    ReplyDelete
  8. hepi anibesari makcik pokcik . semoga berbahagian hingga akhir hayat ;)

    ReplyDelete
  9. smga kasih sayang mereka hingga ke pintu syurga :)
    aminnnn..Allah selamatkan pakcik dan makcik..

    ReplyDelete
  10. happy anniversary makcik pakcik..
    moga terus bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  11. hepi anniverseri mak and abah akak!

    :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ